Imal kqkav ko takt za tuIma li neko recenzije za onu malu Lunu iz Tuzle??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imal kqkav ko takt za tuIma li neko recenzije za onu malu Lunu iz Tuzle??
Golemo sta je umislila... onda su ove jeftine u odnosu na nju. Cuj oral 100€, jesi je vidio ili onako preko viberaGoni je u picku materinu hoce da ga popuši samo i to u autu 10-15 min da traje Max i da joj daš 100€
Nema je trenutno na Super oglasima a cesto mijenja broj,cim bude javim,njen oglas pocinje sa "Djevojka od 20 godina..."Imal kqkav ko takt za tu
moze kontakt u dmBio kod Maye juče... Sasvim ok.. napumpane usne, tetovirana.... Zna šta radi, raspoložena i ne mjeri vrijeme...
Pitaću ja svoje prijatelje, pa ti javim. On i supruga traže domara, nema veze to što si nevin. Veliko je imanje u pitanju, mislim da neće problem biti ni smještaj. 10-ak Km od Banja Luke prema Laktašima.Mlad sam i nevin, odavno trazim par kojem cu biti ponizni i poslusni rob, da budem necije vlasnistvo, da neko dominira nada mnom, spreman sam da ucinim sve sto pozele moji gospodarica i gospodar, pa ako ima neki par zainteresovan nek se javi da se dogovorimo
Je li stvarna ova ili laznjak?To ti je ista cura, nekada je u BL a nekada u SA iz bg je
Jesi bio s njom, evo opet oglas da je u Sarajevu?Sto posto je ona dok sam joj napisao poruku napisala mi pa gdje si ti ovo ono zna o kome se radi
Agic Amir muško je iza ovoga oglasa. Valjda para na guzove hoce kad dođzete na adresuJeli to ova ?
JesteJel to bl
Ima neko broj od lidije iz mostaraimqm
Imam jaIma neko broj od lidije iz mostara
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|