Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa buraz. Neće više ni Mila da puši bez kondoma, a debela nije u BL obaj vikend. TugaIma li ista novo osim Mile I one debele?
Bio kod nje? Kakva je usluga? Vidim da nema viber, a ne javlja se na poziv... To bi možda ipak mogla biti ona sa xhamster-a, isto se zvala Maja... A možda je i neka treća u pitanju...Mislim da je to ova:
ASoglas | Kontakti , Ona trazi njega
Dobrodošli na ASoglas, javno glasilo! Najveći izbor automobila, kuća, stanova, teretnih vozila i ostalih oglasa.www.asoglas.com
Zgodna riba.
Jesam, dobra je. Kao što rekoh. Niska, slatka, dobro dupe, tetovaža na donjem dijelu leđa, oral bez kondoma, sex sve osim anala. 100e sat vremena.Bio kod nje? Kakva je usluga? Vidim da nema viber, a ne javlja se na poziv... To bi možda ipak mogla biti ona sa xhamster-a, isto se zvala Maja... A možda je i neka treća u pitanju...
Ima jedna u Zaliku u bijelom soliteru, preko puta Megamarketa. Ka'e 35 godina, išla sa Platonom u razred. 130km sat, pola sata 80.Dal ima sta mostar illi capljina
Da nije debelo
Imas kontaktIma jedna u Zaliku u bijelom soliteru, preko puta Megamarketa. Ka'e 35 godina, išla sa Platonom u razred. 130km sat, pola sata 80.
To ti je ova iz Super oglasa, ima 4-5 istih oglasa za redom. Moja preporuka: zaobiđiImas kontakt
Kako znaš za njih haha? Malo mi je glupo pitati Lidiju da mi da broj drugih žena.Anisam bio
Može li nešto više o Lidiji? Izgled, cijena, iskustva....Kako znaš za njih haha? Malo mi je glupo pitati Lidiju da mi da broj drugih žena.
Koliko ja znam Mila nikad nije ni pusila bez kondomaNišta buraz. Neće više ni Mila da puši bez kondoma, a debela nije u BL obaj vikend. Tuga
Moze broj od te sto si bio kod njeJesam, dobra je. Kao što rekoh. Niska, slatka, dobro dupe, tetovaža na donjem dijelu leđa, oral bez kondoma, sex sve osim anala. 100e sat vremena.
Koja sa Xhmaster. Pošalji mi link u PP
Kod takvih ne idemKoliko ja znam Mila nikad nije ni pusila bez kondoma
Nemam broj, ali evo ima gore link na AsOglase, kaže neko da je to ona.Moze broj od te sto si bio kod nje
Meni je osobno privlacna. Plavusa, fina u licu i tijelu. Laka se za dogovorit. Otkacena u pozitivnom smislu.Može li nešto više o Lidiji? Izgled, cijena, iskustva....
Zvao Sam x puta niko se nejavlja ili nije dostupan brojNemam broj, ali evo ima gore link na AsOglase, kaže neko da je to ona.
Ko je ta LidijaA ne znam zašto se zamaram sa brojevima. Najbolje se opet javit Lidiji.
Koliko po satu? Može li pola sata?Meni je osobno privlacna. Plavusa, fina u licu i tijelu. Laka se za dogovorit. Otkacena u pozitivnom smislu.
U kojem gradu ona radi?Koliko po satu? Može li pola sata?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|