Jesi se sreo s njom do sad pa znas?Ok mala,sve pohvale za nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi se sreo s njom do sad pa znas?Ok mala,sve pohvale za nju
Ima li tetovazu na stomaku?Nema smjestaj nije skupa
Brate, 250 evra po satu. Tijelo je prva liga, ali joj je glava "kupovna" što neko napisa ovdje. Nadam se da je bar sex valjaoJe li ko bio sa ovom Cinnamon što je u Sarajevu? Ja sam nedavno bio sa ovom Mallory i cura je strašna...
Imas ena i alma ako znas lidiju ima brojeveJel moze nesto za Mostar u tajnosti ako se moze , nagradjujem sa neki 20tak maraka
Nisam dao toliko nagodiš se brate dogovoriš...Brate, 250 evra po satu. Tijelo je prva liga, ali joj je glava "kupovna" što neko napisa ovdje. Nadam se da je bar sex valjao
DaIma li tetovazu na stomaku?
Da,par putaJesi se sreo s njom do sad pa znas?
Mozes li reci nesto vise o eni i almi?Imas ena i alma ako znas lidiju ima brojeve
Anisam bioMozes li reci nesto vise o eni i almi?
Koja je to??? Je li starija ili mlađa? Pod kojim imenom se oglašavala?Bila je jedna mala čičkava, slatka u ul. Miloša Obilića u BL. Dugo je imala oglas na "Oglasi za 5". Zna li neko šta je sa njom, je li još u BL?
Možda ima sada omo 30 godina. Ne sjećam se imena, uvijek je bila u štiklama i halterima na slici okrenuta leđima.Koja je to??? Je li starija ili mlađa? Pod kojim imenom se oglašavala?
To je vjerovatno ona Maja/Anica o kojoj se prije pisalo...Možda ima sada omo 30 godina. Ne sjećam se imena, uvijek je bila u štiklama i halterima na slici okrenuta leđima.
Mislim da je to ova:Koja je to??? Je li starija ili mlađa? Pod kojim imenom se oglašavala?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|