par_fo_69
Active member
moze se naciIma li neko kontakt neke starke da razmjenimo unpp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze se naciIma li neko kontakt neke starke da razmjenimo unpp
Mozeli broj u p.p.moze se naci
A gdje se moze naci?moze se naci
Jesi bio?ima jedna grofica pamy u sa 061286467
Jel Verica ona crvenokosa sto se nekad muva oko prijedorske petlje?Nema vise ni tih stoperki Prijedor,Novi Grad,Sana...Jedino Verica ostala.Ona je neumorna a gazi sesdesete
Da da ta crvena je Verica i vise nista nema za Pd.Bila jedna Suza kod bivseg tropika pre Brezicana,nema ni nje...Al ni ona nista nije bila...Bila jedna mladja stajala prema Sani bila ok,al nema je vec dva mjeseca...Tako da ovaj kraj nula bodova..Jel Verica ona crvenokosa sto se nekad muva oko prijedorske petlje?
I vidjao sam neku mrsavu staru nekad prije i poslije Prijedora, ali na nju ne bih ni bicikl naslonio.
Nema baš kod nas,slabo Sana i PrihedorDa da ta crvena je Verica i vise nista nema za Pd.Bila jedna Suza kod bivseg tropika pre Brezicana,nema ni nje...Al ni ona nista nije bila...Bila jedna mladja stajala prema Sani bila ok,al nema je vec dva mjeseca...Tako da ovaj kraj nula bodova..
Da se nije ugušila ?Zanima me šta je sa starijom gospodjom,kao Mira se predstavljala? Oral vrhunski radila, prije nekih 6,7 godina
imas kontakt eceEca sarajevo glava konjska glas musko al daje za 50e u sve rupe
San dal je bio san ili sam te nocas stvarno video dar ko sa neba dar ili sam se bogu nesto svideoooima jedna grofica pamy u sa 061286467
Jos da si napisao koji grad je u pitanju...Zanima me šta je sa starijom gospodjom,kao Mira se predstavljala? Oral vrhunski radila, prije nekih 6,7 godina
Sarajevo, sorryJos da si napisao koji grad je u pitanju...
bilo je prije kafić italy od srebrenika prema gradačcu konobarice su sve se jebale za pare, i u gradačcu kafana kod rabije, kultna maltene javna kuća gdje je svake dvije tri sedmice nova konobarica bila koja je to radila, ne znam jel otvoreno više ali išo sam par putaBrcko srebrenik okolina jel ima sta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|