Pa vidis da pise lik da uopste nije to ta cura ko na slikama....a dolaze ona bila je ona kineskinja nedavno, isto tako na slikama vrh uzivo 0Dobra japanka jbt,samo mi cudno otkud nje u Bosnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidis da pise lik da uopste nije to ta cura ko na slikama....a dolaze ona bila je ona kineskinja nedavno, isto tako na slikama vrh uzivo 0Dobra japanka jbt,samo mi cudno otkud nje u Bosnu
Mogu li i meni kontakt brojevi?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
KlegJel ko iz sarajeva zna ovu djevojku na viberu EnnaA Pogledajte prilog 3803Pogledajte prilog 3804Pogledajte prilog 3805
Jel ko iz sarajeva zna ovu djevojku na viberu EnnaA Pogledajte prilog 3803Pogledajte prilog 3804Pogledajte prilog 3805
Otkud znas da prco nije Lidija hahahaZar nije jedno 438 puta receno da brojeve u privatnim porukama saljemo???!!!!!
Ahahahahaa
Zar nije jedno 438 puta receno da brojeve u privatnim porukama saljemo???!!!!!
Ahahahahaa
Ono je stara Romkinja 40+ ne trosi novacJel bio neko kod one na c vili kod berlotija
Nemojte napamet pričat. Bio sam više puta, kakva romkinja, žena plavuša.Ono je stara Romkinja 40+ ne trosi novac
ti odaaavno mnogo seress.. nemamo mi bgd ili zgb u bosni, nemamo stotine prostitutki.. prestani valjat kurceve glave matere tiBravo, ali nije uredu ni starijim članovima broj podijeliti Ipak je to lična stvar, bez obzira da li je dama u poslu. Ja obilazim dosta gradova u BiH i imam kontakte dama koje jesu u tom poslu, al' bez njihovog odobrenja da preporučujem nekome nešto stvarno nije uredu. Samo uz njen pristanak može se kolega preporučiti pa stupiti u kontakt. Svako se pojedinačno treba potruditi.
Ako je to ona iz bulevara nema je viseCaoos ljudi pitanje jedno jel ona sunita iz Sarajeva Jo's aktivna znal ko?
Napuši se Kurčine, balavčino...ti odaaavno mnogo seress.. nemamo mi bgd ili zgb u bosni, nemamo stotine prostitutki.. prestani valjat kurceve glave matere ti
Imas ppjos sad pitam imal ko kakvu u sarajevu al samo da je normalna zenska? Nista previse netrazim? Placam nije frka samo da valja! Ako sad niko nejavi stvarno ovaj forum nema smisla svi jebu a niko nista! Jedino pozitivno iskustvo s almom negro da sam ivdje broj uhvatio!
Moze li i meni broj te normalne ja osim Alme Negre jos nisam naletio ni na jednu da joj halalim pareImas pp
Druze shvatam sta govoris ali nisi u pravu, prostitutke se jebu jer im je iskljucivo to i posao i vecina gleda da sto pre svrsis, o tome koliko nas doceka neugodna stvar dodjes tamo a oni ni blizu kao djevojka sa slike debela, neuredna, pjandura, narkomanka....ali postoju druga stvar ne jebu se samo prostitutke ima tu mnogo udatih dama i djevojaka koje to rade ponekad za svoj ceif pa onda spoje ugodno sa korisnim. E bas takve kao i vecina nas traze i prebiraju oglase i ne oglasavaju se javno takvih je mnogo vise e sad ko se trudi i trazi nadje i takvi nesto pogotovo danas fb inst.. ja sam stotinama djevojaka poslao poruku a neznam ih uopce vjerujte da dosta njih odgovori, takvo iskustvo mi se desilo bas sinoc sa ovom Enom koju sam ranije spominjaoti odaaavno mnogo seress.. nemamo mi bgd ili zgb u bosni, nemamo stotine prostitutki.. prestani valjat kurceve glave matere ti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|