BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Danas i sutra Banja Luka dajem popust
Pusim bez kondoma i trpam se u bulju..
Najvise volim ako mi dodjete pravo s posla da ne osjetimo ciji smrad tijela je jaci..
+387 66 141 783 wtsp
#crnka🖤
Trebam vas sto vise jer su mi male sise..
Svi se zalite na moje sise a Elki mi ne da pare da ih povecam ..🖤
Nemoj to raditi. Ponižavaš se i nitko te ne gleda kao muško nego kao plačipizdu. Dobio si lekciju, sad se lijepo negdje zavuci kao muško, napokon, provari to i uzmi si vremena kolko ti treba, i idi dalje. Bez da ponoviš istu grešku. Savjet, izbjegavaj alkohol ili droge, samo ce te jos vise sjebat.

Nemoj to raditi. Ponižavaš se i nitko te ne gleda kao muško nego kao plačipizdu. Dobio si lekciju, sad se lijepo negdje zavuci kao muško, napokon, provari to i uzmi si vremena kolko ti treba, i idi dalje. Bez da ponoviš istu grešku. Savjet, izbjegavaj alkohol ili droge, samo ce te jos vise sjebat.
Tebra jebala te ona... Vidim da si neko od njenih..Boli me kurac znate gdje zivim bujrum..
Samo gledajte da to bude ili vi ili ja treceg nema..😎

Tebra jebala te ona... Vidim da si neko od njenih..Boli me kurac znate gdje zivim bujrum..
Samo gledajte da to bude ili vi ili ja treceg nema..😎
Ahhahaha. Prijatelju, ja uopce nisam iz tvoje drzave, a doticnu nikada nisam sreo i sumnjam da hocu. Skoro sam zavrsio u slicnoj situaciji kao ti al na vrijeme sam skuzio kako stvari stoje. Stvarno ti zelim najbolje, makni se i zivi svoj zivot, nema ti u kurvi toga sto ti trazis. To je samo posao...

Upravo tako. Vrlo si glup i naivan ako trazis od njih ono sto nisi platio. Pola sata, sat vremena, ili koliko si vec platio. To je to. 1908 se zajebao gadno i sad kuka. Ako ima papir da je ova potpisala da ce mu biti vjerna pod tim i tim uslovima i ako on moze dokazati da je ispunio te uslove, onda mozemo pricati da ga je zajebala. Ovako, kolko platis, toliko dobijes. To sto je on u svojoj glavi zamislio da je trebao dobiti vise, njegov problem. Da je pitao iskreno prije par dana od kada sam zamijetio njegovu opsjednutost kurvom, odmah bi mu rekao da ce to trajati dok ima dovoljno para i ne pita puno sto ona radi kad nije s njim.
Sve sam ja znao sta radi i gdje je isto kao sto je i ona znala gdje sam i s kim sam..samo sto sam sutio i trpio dok nisam puko..

Ahhahaha. Prijatelju, ja uopce nisam iz tvoje drzave, a doticnu nikada nisam sreo i sumnjam da hocu. Skoro sam zavrsio u slicnoj situaciji kao ti al na vrijeme sam skuzio kako stvari stoje. Stvarno ti zelim najbolje, makni se i zivi svoj zivot, nema ti u kurvi toga sto ti trazis. To je samo posao...
I nije izmedju mene i nje bilo toga pola sata sat i to..mi smo uzivali jedno u drugom koliko nam se prohtije...na kraju sam je uvijek pitao koliko ti treba..odgovor je bio koliko das ili koliko god hoces...tako da sam pretežno davao vise..a nmg lagati da nije bilo dana kad nisu novci kod mene pa je bilo i skoro dzaba za to joj hvala i svaka cast

Ma ja...to je najveci problem.Razliciti klubovi to se ne oprasta.Nebitno je njih 10,000 godisnje.Jedino vam preostaje da ako elite naci zajednicku rijec da pocnete za Borac navijati ....Bordo-plavi🤣
Zamisli koliko je namazana sve je jebalo..skidam joj kapu..ode u B.L. i kaze popust a daje se za iste pare kao i ovamo..pa ti tamo ljudi fakat nemaju sta jebavati kad im dronfulje toliko uzimaju..

Zamisli koliko je namazana sve je jebalo..skidam joj kapu..ode u B.L. i kaze popust a daje se za iste pare kao i ovamo..pa ti tamo ljudi fakat nemaju sta jebavati kad im dronfulje toliko uzimaju..
Sad ozbiljno fakat...nemoj je vise vrijedjati...ovo je stoti put kako ste se posvadjali pa pomirili...Ima tu nesto bgm...cak sam poceo misliti da te ne levati vec na neki bolestan nacin voli.Ne mozete vi jedno bez drugog u to sam siguran

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh