BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Znas tebra da nikad nisam sam..da imam i drugih koje mi same dolaze..a ja se ufatio drolje raspale da njoj nesto pomazem...sve cista laz..boga pitaj za sta joj je trebalo..mozda da trosi sa momkom u banja luci i za njega sam znao al opet sve sutio...

Raspala se dabogda..fuj oca mi mrtvog kako mi se zgadila..treba joj kupiti vlazne da se obrise..ma i ne okupa se između musterija..Marina joj posalje ove nesposobnjakovice..Ko sto je ovaj cernobilac iz ze...
Ne bira ta jebaca samo pare daj...mozes iz kanalizacije pravo kod nje..
Hahahahahahahah, ovdje si ti jedini jadan ispao kralju moj, da imaš obraza ne bi se više pojavljivao na forumu, a kamo li iznosio te stvari, ti si ovdje jedini branio je, svaku lijepu riječ o njoj govorio, a koliko sam čitao svak te upozoravao za nju, sad nema potrebe da okrećeš riječi protiv te cure, žao mi te na jedan način, ali glup si ispao samo tako hahahahahah, cirkus majke mi

Ne postoji kurva, osim jedne s kojom sam bio, da nemaju mantru da imaju neki posao i da im je ovo samo popuna buđeta. I da im ne treba puno da se maknu. Jednom sam i ja bio naivan, pa kad sam spomenuo da cemo otvoriti salon i da moze mjesecno mirne duse zaraditi 2.000 eura sto je dovoljno za pristojan zivot, vidio sam da me blijedo gledala. Ona to zaradi u dva dana bez problema, uz puno manje truda. Tad sam skuzio da sam glup. Ako nemas bar 5.000 da im mjesecno das, nemas s njima sto pricati o nekoj vezi. Tu su kod vas na forumu aktivne cure u tom poslu pa nek me demantiraju.
Ali kakva je poenta da joj dajes...koliko God da imas .nije stvar u parama vec joj ti dajes kao iz ljubavi. A ona ti pruza "ljubav" za novac"..odnosno ti nije ljubav vec si joj I ti musterija cijelo vrijeme..Znaci samo sexualna veza.. pa ako je samo seksualna veza I ako ti je do seksa nemas pravo da se zalis jer znas sta dobivas,I onda nema svrhe da si samo s jednom jer ljudima obicno dosadi seks sa samo jednom osobom.Ne dosadi ako je prava ljubav u pitanju gdje osim njenog tijela volis I njenu dusu.Ove cure su dusu prodale djavolu tako da ti ostaje samo tijelo. ....Druga je stvar sto lazu da I one tebe vole,to je klasicna prevara I obmana koje ne zelis biti svjestan jer volis tu osobu.Takve osobe se ne mogu voljeti sve dok se bave s tim...I ne pisi vise o njoj jer iapadas smijesqn dodatno.Zezaj se I daji recenzije....to je sve sto trebas pisati na forumu...i priznaj sebi da si se zajebao

Druze da nije nastavila sa lazima imala bi i 10.000 mjesecno jer sam je iskreno volio.
A ona cista laz..
Pitaj je ako meni ne vjerujes kako dodjem brzo do veceg iznosa i nikad mi nije bio problem sve da joj dam..😎
Ne vjerujem ti, mislim da lazes samog sebe. S tim parama koje si spreman potrositi na zenu mjesecno kao sto kazes, mozes imati skoro svaku obicnu djevojku koja se ne trosi za pare uokolo potucajuci se po raznim gradovima. Ako je istina sto govoris, onda si gadno zajebo samog sebe, ne vidim zdravi razlog da si to radiš. Ekipa trosi toliko para na kurve, i vise, ima ih, ali ne zato sto traze ljubav, nego akciju, a svoju familiju ne ugrozavaju. To je zato sto mogu.

al svi moramo kroz tu fazu proci 😂
daj gucci, daj LV, versace, vecere po moru... jeben je taj high kojeg imas kad si s lijepom zenom. nije edi maajki Bomba s marsa pala, sve je to istina 😂🫣

Ne vjerujem ti, mislim da lazes samog sebe. S tim parama koje si spreman potrositi na zenu mjesecno kao sto kazes, mozes imati skoro svaku obicnu djevojku koja se ne trosi za pare uokolo potucajuci se po raznim gradovima. Ako je istina sto govoris, onda si gadno zajebo samog sebe, ne vidim zdravi razlog da si to radiš. Ekipa trosi toliko para na kurve, i vise, ima ih, ali ne zato sto traze ljubav, nego akciju, a svoju familiju ne ugrozavaju. To je zato sto mogu.
Kako ti objasniti da druge nisu postojale..Da su sve gole hodale pored mene nisu me zanimale..A ja sam sam nemam ih na koga trositi..te se tako olako razbacujem..

al svi moramo kroz tu fazu proci 😂
daj gucci, daj LV, versace, vecere po moru... jeben je taj high kojeg imas kad si s lijepom zenom. nije edi maajki Bomba s marsa pala, sve je to istina 😂🫣
Zato sto je focus na materijalnom,tek kada prestane biti I kad se shvate prave vrijednosti u zivotu onda se moze pronaci I takva osoba. ..ja sam to nazalost davno imao I prokockao radi jedne koja ne zasluzuje pertle da joj zavezem u trenutku kad silazi stepenicama sa Ciglana

Hahahahahahahah, ovdje si ti jedini jadan ispao kralju moj, da imaš obraza ne bi se više pojavljivao na forumu, a kamo li iznosio te stvari, ti si ovdje jedini branio je, svaku lijepu riječ o njoj govorio, a koliko sam čitao svak te upozoravao za nju, sad nema potrebe da okrećeš riječi protiv te cure, žao mi te na jedan način, ali glup si ispao samo tako hahahahahah, cirkus majke mi
Podsjecas me na Dijabolu iz Rana ako ti je on idol...mojne vise..😎

Bit ce
Bit ce broj..javim se u toku dana..samo da vratim sve brojeve koje sam imao..jer sam zbog drolje sve obrisao 😎
Hvala ti. Vrati brojeve i zbog sebe druže, nije ona vrijedna da na nju gubiš vrijeme, a kamoli novac.
Neka druga bi ti za te pare kad bi joj rekao donosila nojeva jaja preko okeana vjeruj mi.

Kako ti objasniti da druge nisu postojale..Da su sve gole hodale pored mene nisu me zanimale..A ja sam sam nemam ih na koga trositi..te se tako olako razbacujem..
Pa ima zapadni izraz za to, simp.
Trosis pare na nju, a nemas ekskluzivu na njeno tijelo. Iskoristava te jer si skinuo gaće, nauljio guzicu i rekao sad me penetriraj. I ona je to napravila. To sto si ti sam sebe ogranicio samo na nju, to je tvoj problem, a ne njen.

Danas i sutra Banja Luka dajem popust
Pusim bez kondoma i trpam se u bulju..
Najvise volim ako mi dodjete pravo s posla da ne osjetimo ciji smrad tijela je jaci..
+387 66 141 783 wtsp
#crnka🖤
Trebam vas sto vise jer su mi male sise..
Svi se zalite na moje sise a Elki mi ne da pare da ih povecam ..🖤

Suma sumarum je da I mi ispadamo licemjeri kad ih blatimo..jer smo na forumu za kurve...ne na forumu bracna poznanstva I ljubavne veze...sami smo glupi je konacan zbroj...lazem...taj broj moze biti I beskonacan u pravljenju gluposti 🤣
Nisam licemjer jer ne vrijeđam. Nijednu nisam ponizavao ili s visoka gledao.
Platim za uslugu. Ako mi dobro bude vratim se opet. Gluplji se ispada ako vrijeđaš a ides kod njih.

Suma sumarum je da I mi ispadamo licemjeri kad ih blatimo..jer smo na forumu za kurve...ne na forumu bracna poznanstva I ljubavne veze...sami smo glupi je konacan zbroj...lazem...taj broj moze biti I beskonacan u pravljenju gluposti 🤣
Upravo tako. Vrlo si glup i naivan ako trazis od njih ono sto nisi platio. Pola sata, sat vremena, ili koliko si vec platio. To je to. 1908 se zajebao gadno i sad kuka. Ako ima papir da je ova potpisala da ce mu biti vjerna pod tim i tim uslovima i ako on moze dokazati da je ispunio te uslove, onda mozemo pricati da ga je zajebala. Ovako, kolko platis, toliko dobijes. To sto je on u svojoj glavi zamislio da je trebao dobiti vise, njegov problem. Da je pitao iskreno prije par dana od kada sam zamijetio njegovu opsjednutost kurvom, odmah bi mu rekao da ce to trajati dok ima dovoljno para i ne pita puno sto ona radi kad nije s njim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh