provjeri novcanik..fali ti nesto cim spomenes njeno ime xDLjudi zna li neko prezime od Ehlimane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
provjeri novcanik..fali ti nesto cim spomenes njeno ime xDLjudi zna li neko prezime od Ehlimane?
To je ona sto je bila maloljetna pa se neki na forumu uvrijedili.Ne znam je li istetovirana. To je ona sto je iz Samca otisla u Sa.
Posalji broj starkiceIma li u Sarajevu ijedna za 50/100 kao npr starkica iz Otesa?
Pa sigurno bolju od nje neces ni jebat ,a mozda je ni jebo nisi jer njena tarifa tebi ne odgovara ,sama ljepota i njene godine ne zasluzuju tu tarifu vec mnogo vecu.Vrijedi al debilima. Dodje na turneju u Bl i za dan je jebe po 10 tipova, sve jedan za drugim..samo se obrise od sperme. Nema se kad ni istusirat vec je drugi na vratima.
Nije ni neka vrhunska picka kako je pojedinci opisuju, na ulici je niko kao neku macku ne bi primjetio.
100 eura bi trebao bit njen maksimum maksimuma al za sat vremena. Al i to samo ovdje.kod nas gdje nema ozbiljnu konkurenciju.
Pa sigurno bolju od nje neces ni jebat ,a mozda je ni jebo nisi jer njena tarifa tebi ne odgovara ,sama ljepota i njene godine ne zasluzuju tu tarifu vec mnogo vecu.Vrijedi al debilima. Dodje na turneju u Bl i za dan je jebe po 10 tipova, sve jedan za drugim..samo se obrise od sperme. Nema se kad ni istusirat vec je drugi na vratima.
Nije ni neka vrhunska picka kako je pojedinci opisuju, na ulici je niko kao neku macku ne bi primjetio.
100 eura bi trebao bit njen maksimum maksimuma al za sat vremena. Al i to samo ovdje.kod nas gdje nema ozbiljnu konkurenciju.
Pa prvi je poceo vidis sta pise i naziva nas debilima, platit cu ja koliko zelim kao da mi on pare dajeAl serete i pisete romane za i protiv . Koji vam je vrag . Nije ovo književno veče .
Ko hoće hoće neka jebe .Ko neće neće i gotovo.
Ovde je 99,99% šuplje priče a suva kurca i mokrih opanaka
Nego javi ti nama kad ce mala opet za SarajevoPa prvi je poceo vidis sta pise i naziva nas debilima, platit cu ja koliko zelim kao da mi on pare daje
Za par dana je tu moj ElkiNego javi ti nama kad ce mala opet za Sarajevo
Ja i veceras trazim neku za malo valjanja po krevetu dobro ce joj brat platiti
Ima nas koji volimo SEX haha
Elki
Hvala tebraZa par dana je tu moj Elki
Ima aida s.kolonia.Ima li u Sarajevu ijedna za 50/100 kao npr starkica iz Otesa?
Ovo je forum za kratke komentare valja nevalja a ne za ubjeđivanja , plaćene komentare reklame ..romanePodrzavam ovakav stav...jos bih dodao da je veoma..veoma cudno o ceni komentarisati...ako prihvatas ides na uslove koji ti se nude...ne kupuju se farmerice u Trstu pa da se pogadjas sa trgivcem...jako nezahvalno nekom davati etuketu i propis kako treba da se ponase po ,,,NEKAKVIM MOJIM PROPUSIMA...nigde u svetu se ne komentarise cena u ovom sportu...UZMI...ili OSTAVI
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|