Veca si ti budala sto se raspravljas sa njim. Vidis da je neki klinac koji troluje ovdje. A ti se primio ko saucesce i raspravljas se sa njim. Budalo.Bijeli lambo huracan 640 konjakoji si ti pacenik majko mila nisi ni svjestan toga
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veca si ti budala sto se raspravljas sa njim. Vidis da je neki klinac koji troluje ovdje. A ti se primio ko saucesce i raspravljas se sa njim. Budalo.Bijeli lambo huracan 640 konjakoji si ti pacenik majko mila nisi ni svjestan toga
![]()
Bijeli lambo huracan 640 konjakoji si ti pacenik majko mila nisi ni svjestan toga
![]()
Ovo se odnosi na djevojku koja se ovdje oglasava kao MinieSve preporuke za djevojku..
Lijepa..uredna..sve za 10..
Za broj i ostalo javite joj se u privatne poruke
Elki![]()
To su uglavnom muskarci sto uzimaju x bonove, pa ne znam koliko je dobro zamijerati se svojom si voljom uplatio , to godinama tako i niko im nije stao u kraj…Jer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
Fakultet namrgodjenosti i iskrivljenih usta...![]()
SONJA RISTIĆ: Neopterećenost je dobar ključ za glavni bezvremenski stil | DOBARPORTAL
Sonja Ristić iz Sarajeva školovana je maserka s višegodišnjim iskustvom. Nakon završene Srednje medicinske škole, završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja te Višu školu za fizioterapeute. U razgovoru za dobarportal.net ističe da je u redu pratiti modne trendove, ali i ne pratiti ih...dobarportal.net
Sonja masaze intervju
Kod ove sam bio, daj Bože da ima osnovnu školu, al dobro, uči zanat, tu je lovaFakultet namrgodjenosti i iskrivljenih usta...
Tko je ova ?Za erotsku masazu , samo Medjugorije, 150 km, nema smjestaj..Broj 063847581, i na what's app..Dok se ovi vampiri ne pojave ovdje..
X bonZa erotsku masazu , samo Medjugorije, 150 km, nema smjestaj..Broj 063847581, i na what's app..Dok se ovi vampiri ne pojave ovdje..
Druze mi se ovde sturismo pusajujci da be placate unaprijed, da su to lazni profili a vibi dalje pravite se "pametni"cao jedno pitanje prevaren sam s xbonom poslao sam jednoj curi xbon iz tuzle 50 km i rekla mi je ostalo na ruke cu morat dat kako ja mogu pronaci nju sto me prevarila i uzela moj novac mogu li policiji prijavit da nadju preko broja telefona ?
steJer mi nije stalo do para i 50 km ali necu da me neko levati i pravi budalom jel se moze naci ko je to ucinio ??? ili sam ja jedini koji je popusio ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|