Pozz ekipa, moze li broj bobe mo? Hvala pozz
Ko je boba mo? Maserka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz ekipa, moze li broj bobe mo? Hvala pozz
i ja sam mislio isto, ok hvala na infoJeftinije ti je otici u BG.
Da bi ti neka high class cura dosla tu iz BG trebo bi joj platit 1000 eura po danu.
PpPozdrav ekipa, iskusniji mozda znaju, kontakt broj ako neko ima moze i u privat. vozi malo vece “vozilo” Doboj…
Imas njen brojSladjana mitrovic Gradiska dolazi na adresu
drugari zna li neko nesto o crnoj dami iz tesnja neku recenziju nesto
Uredna treba, malo punija al po mom taman. Klasika sex i osrednji oral, dobar lik cijena bila 150 do 200 marioladrugari zna li neko nesto o crnoj dami iz tesnja neku recenziju nesto
Pa ovaj taxista im je sigurno bio makro u to vrijeme taxisti su te znali odvesti kod dobrih picki, nebi da griješim dušu ali imao je neka posla sa njima 100%.Dobro se sijecam kad sam cuo da su izbole taxistu zbog pazara hladan znoj me oblio na sta su sve kurve spremne. Zato u stan nosite samo onoliko koliko ste dogovorili da ce te platiti sve ostalo ostavite u autu.
Sarajevo: Dvije ženske osobe izbole taksistu na Čengić Vili
Dvije ženske osobe inicijala K. E. (1994.) i M. A. (1999.) su u ponedjeljak u dva sata poslije ponoći izbole taksistu inicijala S. M. u naselju Čengić Vila u S...www.klix.ba
Evo Ferde Hauptmana se zove ulica gdje je bio 5 kurvi sto je meni poznato.
Ma jok vracale se iz Bakusa vjerovatno. Taksista je iz Lukavice.Pa ovaj taxista im je sigurno bio makro u to vrijeme taxisti su te znali odvesti kod dobrih picki, nebi da griješim dušu ali imao je neka posla sa njima 100%.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|