Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj, nije Marina...To je kreketusa jedna stara, dok je hvali ista ekipa..Marina, stara drolja, min 48, 49 godina..Mislim da je iz Banja Luke, Imas je na Cityoflove..Imas je bukvalno svugdje..
Javi se u porukeNema ti zmaju ovdje nitko nikakav broj. Ja sam malo pratio neznam da je itko dobio broj I od koja...
Nema ti zmaju ovdje nitko nikakav broj. Ja sam malo pratio neznam da je itko dobio broj I od koja...
[/QUOTE Ti ili si slijep kod ociju ili nas zajebavas pa svaki dan cure ostavljaju ovdje br telef na ovom forumu ako hoces javi se u privatne poruke pozz
Jel pere cmar da ga vimstaMomci ako je neki od vas bisex i želi probati samnom sex, javite mi se porukom na instagramu, Josip Marinčić
Ima li ko inf od neke za Brcko koja ima svoj smjesta
Svi su , samo da je do 25 km ako moze...Momci ako je neki od vas bisex i želi probati samnom sex, javite mi se porukom na instagramu, Josip Marinčić
Ako nisi udata, usrećit ćeš se na ovom forumu.
Banja Luka od četvrtka do nedelje sam tu, sama cu raditi!
(15.8 do 18.8)
whatsapp 066-141-783
#crnka
Odmaracu do kraja mjeseca pa cu najaviti.A kad je Sarajevo
Sonja opet pljuje druge djevojke ccccTo je kreketusa jedna stara, dok je hvali ista ekipa..Marina, stara drolja, min 48, 49 godina..Mislim da je iz Banja Luke, Imas je na Cityoflove..Imas je bukvalno svugdje..
Drolju kreketusu marinu smece tupo iz bosne...Sonja opet pljuje druge djevojke cccc
Bolje da ubaci 1000 ili viseCisto onako pitam, sto se mene tice stavi ga i u oluk i ubaci 100 KM. A o tebi je sve jasno kad ovako stavis neciji profil ko god ona bila…
Kurvama nikad dosta novcanica i kurcaZar se neko moze jebati po ovoj vrućini?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|