javi joj se i trazi da ti sliku posalje pa ces viditiNije uopće druže,ravan stomak guza top i dođe pred tebe do kapije i vidiš odmah sve ne moraš ni ući ako ti se ne svidi jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi joj se i trazi da ti sliku posalje pa ces viditiNije uopće druže,ravan stomak guza top i dođe pred tebe do kapije i vidiš odmah sve ne moraš ni ući ako ti se ne svidi jbg
Ja bio neki dan kod nje cura extrajavi joj se i trazi da ti sliku posalje pa ces viditi
Ja vec cekam u SarajevuSad ide Sarajevo od ponedeljka pa ako ko ne stigne na red da znate hahahaaha nije uredu da zapostavimo Sarajevo
How yes no. Kao i druge stvari koje "imas".Imam slike i snimke Ene Šukalo.Ko hoće neka se javi.
Losa iiz Srbije je , ne vrijedi tih para!Ja cuo za neku Žanu al nema slika a nema ni recenzija od nikoga …
Hvala drug !Losa iiz Srbije je , ne vrijedi tih para!
Dotična je prošla mnogo toga u ovome poslu zato, s njom postoji opcija da se dogovaraš i da koriguješ cijenu. Iz tog razloga i odradi za onoliko novca koliko i dobije...Losa iiz Srbije je , ne vrijedi tih para!
A jbg ne da slike niti zeli da se opise …Dotična je prošla mnogo toga u ovome poslu zato, s njom postoji opcija da se dogovaraš i da koriguješ cijenu. Iz tog razloga i odradi za onoliko novca koliko i dobije...
Pa zar mislite i da ima slika da je to zaista njena, Da li bi vi svoju sliku postavili javno na oglašavanje? Djevojka je iz jednog grada u Vojvodini, za Banjalučko tržište zove se Lenka za Bijeljinsku regiju zove se Žana... Morate priznati da bi bilo glupo staviti svoje pravo ime i prezime i naravno svoju sliku.Ja cuo za neku Žanu al nema slika a nema ni recenzija od nikoga …
Ne mislim sajt , vec kad se javim privatno , nit ima viber nit wats ap , za 300 KM da ne znam kako izgleda tesko …Pa zar mislite i da ima slika da je to zaista njena, Da li bi vi svoju sliku postavili javno na oglašavanje? Djevojka je iz jednog grada u Vojvodini, za Banjalučko tržište zove se Lenka za Bijeljinsku regiju zove se Žana... Morate priznati da bi bilo glupo staviti svoje pravo ime i prezime i naravno svoju sliku.
Al si ih skupio , svaka ti castIma li itko ista iz Mo za razmjenu da nije od navedenih?
Alma
Selma
Ena
Edita
Zalik Nina
Boba
Simona
Emina
Moj utissk sveukupan 9,5/10 ne pristaj na više od 50 Eur. To je neka realna max. cijena preko koje se ne bi trebalo ići...Ne mislim sajt , vec kad se javim privatno , nit ima viber nit wats ap , za 300 KM da ne znam kako izgleda tesko …
Banja Luka
Tu smo utorak (danas) , srijeda i cetvrtak po cijeli dan.
066-141-783
#CrnkaSofija
Napomena: ne jebe lijep nego uporan
Ja bio uporan pa dobio blok hahahahBanja Luka
066-141-783
#CrnkaSofija
A onaj kome je rodjendan. I to pune cetiri banke...Banja Luka
066-141-783
#CrnkaSofija
Posalji...pozzImam slike i snimke Ene Šukalo.Ko hoće neka se javi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|