Alvaro76
Active member
I to je cinjenica,puno je kompleksasa.Pa ludjaci smaraju, prijete, drkaju online , nije lako tim zenama i curama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je cinjenica,puno je kompleksasa.Pa ludjaci smaraju, prijete, drkaju online , nije lako tim zenama i curama..
To ti je ona Elma Karić, ima milion profila... Sanja, Vanja, Azra... imaš brdo recenzija o njoj. Koliko para toliko muzike...
Velesici plavusa trandzaIma li u Sarajevu nešto konkretno, a da nije mala sa Stupa, bio sam kod nje korektna. Ne mogu dobiti onu iz velesica, kaze 180 KM, vrijedi li. I ako neko ima iz Sarajeva ili Lukavice, I Sarajeva, bilo sta, a da se lako uganjat i dobiti termin. Hvala decki
Dobro je da znamo da nije ona Amela od prije sto je radila na stupu.Pas me jebo i gdje odoh, nikad neću prezaliti ovu stoju.
Ja sam debil i slab na pušenje, kontam neka pušilica lokalna dobra... I ona jes solidara za svoje godine, ali za pušenja nije. Kaže u po frke, nakon 15 minuta, eto pokušaj sam. Oooo jebo me Azrail.
@Noramalan, kucaj u pretraživač foruma pojam koji te zanima. Nije potrebno sve stranice čitati, niti očekuj da ti ko servira neki kontakt. Već imaš javno objavljen kontakt za taj grad, ne žuri se dama je u poslu aktivna čak do 22:00hPrnjavor neko kontakt?
@Noramalan, kucaj u pretraživač foruma pojam koji te zanima. Nije potrebno sve stranice čitati, niti očekuj da ti ko servira neki kontakt. Već imaš javno objavljen kontakt za taj grad, ne žuri se dama je u poslu aktivna čak do 22:00h
Sve sam ti objasnio kako ćeš pronaći, da ta starka samo jedna ima i takvo je tržište trenutno. Imaš i drugu opciju da pronalaziš sam, a tu ćeš potrošiti jako mnogo vremena da pronađeš nešto a toga vjeruj mi ima tako da ti olako neće niko dati broj da da odeš da opališ nešto bez imalo uloženog truda. Od 100 upita jedan najmanje ti mora proći, a na 10-ak odrađenih masaža bar na jednom mjestu ćeš naći da te cura zadovolji, mora se mnogo ulagati brate...Gdje ima drug?
Samo se spominje ona starka
Nikakva druga
Hvala brate, jebem joj materVelesici plavusa trandza
Sreca nisam otiso bilo mi zao para haahahahVelesici plavusa trandza
I 4 su fake..Propao sajt, 900 muskaraca i 4 zene...
I 4 su fake..Propao sajt, 900 muskaraca i 4 zene...
Ima debela sanela ,lukavacIma li ko sta Tuzla Gradacac Doboj ili Srebrenik
Ja nisam stekao takav utisak.Me znam, u zivotu sam, kao i svi mi, sreo dosta umisljenih likova ali ovako umisljenog i prepotentnog lika kao ovog BLX nisam jos sreo i ne vjerujem da ću ikad sresti. Kao sve on zna, ima sve informacije, ko je ko, odakle je, sve ih je jebo, sve ga mole da ih jebe i tako u nedogled...a priča mu je više nego suplja i nikad nikom nije dao neku preporuku, broj ili bilo šta...ima li neko na ovom forumu da je od njega dobio neki broj ili informaciju???
Brate moj, učlanjen si 11.06.22. Meni si se lično javio u PP 13.06.22. neću postavljati Screen jer si pisao kos i i odakle si... Korektno odgovarao i dobio si sta se u tom trenutku moglo podjeliti između nas. Nemaš potrebe blatiti nikoga...Me znam, u zivotu sam, kao i svi mi, sreo dosta umisljenih likova ali ovako umisljenog i prepotentnog lika kao ovog BLX nisam jos sreo i ne vjerujem da ću ikad sresti. Kao sve on zna, ima sve informacije, ko je ko, odakle je, sve ih je jebo, sve ga mole da ih jebe i tako u nedogled...a priča mu je više nego suplja i nikad nikom nije dao neku preporuku, broj ili bilo šta...ima li neko na ovom forumu da je od njega dobio neki broj ili informaciju???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|