Crystal
Well-known member
Pun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcuNevjerovatno da si joj pisala sa pitaš jel sam je zvao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcuNevjerovatno da si joj pisala sa pitaš jel sam je zvao
Dajte broj od Viktorije hahaImaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa
Ne, misliš onaj debeli dildo u tom slasnom šupkuPun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcu
Ma piši šta hoćeš, kad sam te u crkvi uzeo za ruku, stisla si moju i nasmijala se, kasnije mi na mobitelu pokazuješ komentar forumaša gdje je pisalo da ću te ženiti.Pun si sebe, kako ne kontas da me boli supak u kurcu
Ništa dodjes da jebeš imaš možda za šta i da se držiš treba provjeriti
Imaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa
Šuti, volio bi joj vratit 2.50 km za onaj sok i to da je uslikam s kovanicamaMostarac je odradio dobru taktiku, navukao te da platiš sok i pokazao ti šta te čeka u budućnosti.
Ono kao u serijama najave...
Nastavlja se, na stranici 3567 ove teme čitajte:
Crystal insistira da plati sex mostarcu ali on traži i pakovanje čokoladnih bananica kao uslov da pristane...
Dokle, 1883 stranica i ovaj ne može zaboravit kako me uzeo za ruku u crkvi…Mostarac je odradio dobru taktiku, navukao te da platiš sok i pokazao ti šta te čeka u budućnosti.
Crystal insistira da plati sex mostarcu ali on traži i pakovanje čokoladnih bananica kao uslov da pristane...
Ne znamCrystal, nego kada dolazis u Bosnu i da li je jos aktivan stari broj na wp?
Ma ne idem na te krajeve ja sam više pogranično Brčko Bijeljina i ta okolina jebes ga pare i jesu da se trošeImaš u Mostaru moju Viktoriju, dvojica je već otišla i nisu se pokajali, al za Mostaraca je ona skupa
Joj jeste nedojebani jel se spomene nečije ime ko čagljevi odma potrzali bi jeDajte broj od Viktorije haha
Da mi je znati ko će skupiti hrabrosti pa prvi otići da ga pitam jel se vratio sa šljivama ispod očiju i bez paraNjoj arnaturu u dupe da gurnes precvikala bi
Mozebrojevići, Odaklesijevići i UvečujeftinjevićiJoj jeste nedojebani jel se spomene nečije ime ko čagljevi odma potrzali bi je
Dokle, 1883 stranica i ovaj ne može zaboravit kako me uzeo za ruku u crkvi…
Nije stvar uzimanja za ruku već tvoje reakcije.Dokle, 1883 stranica i ovaj ne može zaboravit kako me uzeo za ruku u crkvi…
Ja sam Jasmina LirikovićNije stvar uzimanja za ruku već tvoje reakcije.
Nego vrati se na terapiju na kojoj si onda bila.
Citramović budi ako kontaš.Ja sam Jasmina Liriković
Nije lik iz Mostara uopceMostarac je odradio dobru taktiku, navukao te da platiš sok i pokazao ti šta te čeka u budućnosti.
Živi u Mostaru kod KonzumaNije lik iz Mostara uopce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|