Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle si Irena
Boze strašno,
Mene jedan Turčin napao u Crown plaze i bio
Upravo tako, juče sam se učlanio samo iz razloga da ostavim recenziju što i jeste svrha ovog foruma. Ali kao i sve kod nas pretvorio se u veliki cirkus. Bilo kakva recenzija može biti od pomoći. Naravno, ocjena zavisi od ukusa i lične percepcije ali ako je visoka ili niska i to nešto govori.A ti se uclanio juče samo da to napišeš
E svaka ti dala
Upravo tako, juče sam se učlanio samo iz razloga da ostavim recenziju što i jeste svrha ovog foruma. Ali kao i sve kod nas pretvorio se u veliki cirkus. Bilo kakva recenzija može biti od pomoći. Naravno, ocjena zavisi od ukusa i lične percepcije ali ako je visoka ili niska i to nešto govori.
Neki krmak političar?Braćo, imala sam u TZ sad jednog poštenog gospodina, mnogo je poznat u cijeloj federaciji, ima položaj, al tako se desilo da mu je se desio Hemorojid, bojom je kao borovnica, pa i dosta je velik, kad je mi pokazao… Slošio mi se, ali i sam pomislila da počnem uzgoj borovnica
Inače je pitanje.
Neki dobar lek?
Neka ga kakav obdaren crnjo dobro pročisti ko dimnjačar krivi odžak Riješiće hemoroide a usput ima da prdi ko Akrapovičev auspuhBraćo, imala sam u TZ sad jednog poštenog gospodina, mnogo je poznat u cijeloj federaciji, ima položaj, al tako se desilo da mu je se desio Hemorojid, bojom je kao borovnica, pa i dosta je velik, kad je mi pokazao… Slošio mi se, ali i sam pomislila da počnem uzgoj borovnica
Inače je pitanje.
Neki dobar lek?
Aj druže, nisi znao da se svašta može da izguglaBas ce tebi reci da je poznat ha ha
5/6=0.83Ako je tko za razmjenu okolica Doboja Tesanj Jelah Modrića nek se javi imam 5/6 brojeva
Objavi turneju gdje CES nastupati da znamo. Zašto ne navratis u Mostar pa da i ja dodem5/6=0.83
ma kojih to 5-6 brojeva imas za te gradove i sela.. majke ti ne lozi narodAko je tko za razmjenu okolica Doboja Tesanj Jelah Modrića nek se javi imam 5/6 brojeva
Tel: 064/677-677
|
|
|
|