sada ima novi broj, ima li ga neko ' usluga za usluguSta je sa Majom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sada ima novi broj, ima li ga neko ' usluga za usluguSta je sa Majom?
Ima li neko broj od ove , promjenila je neki dan broj, usluga za usluguCura je bila preko vikenda u Banja Luci I nije fejk, bio kod nje
koju nudis za usluguIma li neko broj od ove , promjenila je neki dan broj, usluga za uslugu
Ne mogu da nađem stvarno me zanima možeš li reći ukratko ja sam se čuo preko poruka čini mi se da je regularnaVrati unazad dva tri Dana objavio Sam ja o sari pravu istinu...fejk profil
Kristina i Sara u Mostaru su jedna ista osoba. To je ona debela Bjeloruskinja što sam je nedavno pominjao, ima preko 10 kg više nego na slikama. Kome je po volji samo naprijed, ali ja bi kontaktirao te cure iz CDC agencije jer je to provjerena roba. A za cjenkanje moraćeš sam probatiOve sto su stigle u mostar 300 maraka traze za pola sata..Ajme jel realno. Moze li se kod njih spustit sto jel netko pregovaro
Znaci da ce ona tebe jebat, a ne ti njuZanima me šta znači kliker bon rezervacija.Jedna mala mi je rekla kliker bon rezervacija 70 km i da je sex 190 km.
Mozel br u ppDok nisam nasao ovaj forum, i ja sam se cudio ovim nasim curama sto napucavaju cijenu, i sto se ponasaju bahato. Ali sad kad vidim kakvi se sve nepismeni i glupi javljaju ovdje, malo bolje razumijem te cure.
Jos jedna stvar iz mog iskustva: cura iz BL je prije nekih godinu i po imala oglas na jednom portalu, i onda je nakon nekog vremena obrisala oglas i promijenila broj telefona. Meni je poslala poruku: "Ne oglasavam se vise ali radim jos uvijek, ovo je moj novi broj."
Kad sam dosao kod nje pitao sam je sto se vise ne oglasava, kaze: "Ne mogu vise da trpim svakakve budale." Kad sam je pitao zasto si se bas meni javila, odgovorila je citiram: "Zato sto si ti uvijek cist i mirisljiv."
E sad mogu samo da pretpostavim sa kakvim se sve likovima susretala.
Jbg, ja i kod njih kad idem, idem okupan, cist i uredan.
I da, cura naplacuje 100 maraka.
Djeluje da neće izraditi jer mi je dala lokaciju i htjela je da se nađemo veceras.Ali ja sam sumnjičav jer traži rezervacijuZnaci da ce ona tebe jebat, a ne ti nju
Pp broj ja sam za vikend u B.luciMozel br u pp
Amela sto posto sigurna I ne varaB.luka ima neka Amela,samo porukama se čuo s njom,nemoze poziv pa to sumnjivo.
Bio si kod njeAmela sto posto sigurna I ne vara
DaBio si kod nje
Ne trazi nista u naprijed, 1 h 200KMBio si kod nje
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|