Nema nist od togHajde možeš podijeliti broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nist od togHajde možeš podijeliti broj
Ajde dogovori neku saradnjuJeste dobra je![]()
Imam ja javi se u porukeDajte mi neki dobar kontakt za Banja Luku tu sam par dana imam kontakt za Banja Luku isto ko zeli razmjeno nije sa oglasa
a gdje je taj beograd, daj i nama napisi i nabroj sve te hotele nebil i mi jednog dana mogli ovdje da napisemo da smo nesto jebali u nekom beograduDobro sto si pametan al sto si ljubomoran?
Sta je lose u tome sto sam napisao hotel?
I nije bila samo Moskva , jebavao sam u najmanje 20 beogradskih hotela.
Moze mi se..sam zaradio![]()
Kad si me ti blokirala jooj štoćmoU svima europskim zemljama Latine se prodaju samo po nizu trga
Ja me znam koji k kod vas one lupe cene i što vi platite tako
Eto tebi ću reći ko sam jbt. Pa valjda imaš dovoljno mašte i pameti da shvatiš da ona zna ko sam.Napisao sam ako pišem o njoj da bi bilo fer da zna ko piše o njoj. Ona zna ko sam i to sam i napisao ,šta ti nije jasno "jebač"?Napisa lik koji se krije iza pseudonima/nicka "Don Juan" !
'bem ti lebac šta sve ovdje čovjek neće pročitati i sresti...
Ma covjek sam zaradi hhaha..odao se da je kamiondjija haha kad kupim kamion idemo zajedno jebavati sirom evrope hahaa gdje je taj beograd, daj i nama napisi i nabroj sve te hotele nebil i mi jednog dana mogli ovdje da napisemo da smo nesto jebali u nekom beogradu
buahahhhhhhh…
KontaktImaš mene
Imaš ovdje kontakt i link za oglas.Kontakt
Ma ne moraš pisati ko si ni šta si, kristalno čisto se vidi ko si i šta i si.Eto tebi ću reći ko sam jbt. Pa valjda imaš dovoljno mašte i pameti da shvatiš da ona zna ko sam.Napisao sam ako pišem o njoj da bi bilo fer da zna ko piše o njoj. Ona zna ko sam i to sam i napisao ,šta ti nije jasno "jebač"?
a gdje je taj beograd, daj i nama napisi i nabroj sve te hotele nebil i mi jednog dana mogli ovdje da napisemo da smo nesto jebali u nekom beogradu![]()
buahahhhhhhh…
I mene su jebali po beogradskim hotelima, od kad mora čovjek biti ponosan sa tim?a gdje je taj beograd, daj i nama napisi i nabroj sve te hotele nebil i mi jednog dana mogli ovdje da napisemo da smo nesto jebali u nekom beogradu
buahahhhhhhh…
I mene su jebali po beogradskim hotelima, od kad mora čovjek biti ponosan sa tim?![]()
Eh jbg, sa mojom voljenim RedStarom/MilosemBL bila bih sretna i kao pacova da blejim…Naravno da covjek treba biti ponosan kad sebi omoguci galantan ,a ne pacovski zivot![]()
Eh jbg, sa mojom voljenim RedStarom/MilosemBL bila bih sretna i kao pacova da blejim…
Inače mu je Rođus dns
Ne igraj se sa nasilnikomEh jbg, sa mojom voljenim RedStarom/MilosemBL bila bih sretna i kao pacova da blejim…
Inače mu je Rođus dns
konflikte!?Druze, isfrustriran si. Nicim izazvan ulazis u konflikte.
Pozdrav
ne vazi se za jebane vec za ove nadgalantne sto jebuI mene su jebali po beogradskim hotelima, od kad mora čovjek biti ponosan sa tim?![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|