ElmaKakva crna Esma hahahha..x bon kad dodjes na adresu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ElmaKakva crna Esma hahahha..x bon kad dodjes na adresu
Jeli ista kao na ovim slikama u rozem ili je photo shopBio kod Layle, dobra ko bog, radi sve, inače zajedno su njih dvije u apartmanu, neko je ranije dao recenziju i za Nataly da je dobra milf
IzbjegavajEsma +38763595853 Sarajevo, Independent | City of Love
+38763595853 Super sexy girl ..call me for superrr time..discret!,independent,natural bubs...can call all have information here..cityoflove.com
Jel imao neko iskustva sa Esmom, čuli se preko tel kaže 120e sat vremena i radi uglavnom sve.
Na slikama na CoL izgleda top, sad uživo nemam predstave?
Pa da li je neko imao kakvo pozitivno iskustvo?
Hvala
Imam ja, posalji u DM sta nudis za razmjenuKako doci do ruskinja imas broj koje
Da katastrofa u faci ali tijelo joj je najbolje sto sam vidio do sada.Sise desetka ,ljepa pica i supcic.Izbjegavaj
Ako je to ona sa Otoke kod Miljacke
Slike nisu njene, usne ko supak, smrdi joj u stanu, uglavnom ne vrijedi para
Ja usao, dosao vidio sta je i samo se zahvalio
Ti druze kod bas losih kurvi ides onda ako ti je ono topDa katastrofa u faci ali tijelo joj je najbolje sto sam vidio do sada.Sise desetka ,ljepa pica i supcic.
Ma ti si moj idol..brat..Ja placam i po tri cetiri sata
Imaju dvije ili tri na otoci..zavisi kod koje odes i ja sam naletio na jednu i vise nikad..Izbjegavaj
Ako je to ona sa Otoke kod Miljacke
Slike nisu njene, usne ko supak, smrdi joj u stanu, uglavnom ne vrijedi para
Ja usao, dosao vidio sta je i samo se zahvalio
Falis nam na jugu..nemoj pretjerivati..Sta cu zaljubio se jbg..idemo na jahtu i jedemo cevape na sred oceana..Kud ces dalje presto ici gledat Želju..
Ma jedna brate sve je to ista zena nego ima 3-4 broja i po ovim oglasima mijenja imena Alma Azra itdImaju dvije ili tri na otoci..zavisi kod koje odes i ja sam naletio na jednu i vise nikad..
Ti druze kod bas losih kurvi ides onda ako ti je ono top
Hhahaha jest svijum..A bila i ona mala crna tu negdje blizu joj tebra deblji kurac od nje..Ma jedna brate sve je to ista zena nego ima 3-4 broja i po ovim oglasima mijenja imena Alma Azra itd
Slike ako su njene onda su je slikali prije 20kg i 15 godina
Pojma nemas uz postovanjeTijelo je top.
Može brojVala baš, gledam ovo neka ramjena brojeva tamo vamo, pošaljem broj od jedne top cura, kaže skupa, pošalje mi broj i profil na FB kad ciganka iz neke pripizdine kaze 50,00 KM sat, kad sam vidio ne bi ni da me plaća. Ili kad traže one stoperke ja kad ih vidim da se kuhaju na +30 kraj ceste, njoj se pička upihtijala od vrucine a nema gdje ni da se opere i hajde ti stisni pa joj ga stavi.
Što bi u vicu doktor rekao pacijentu kad mu je kurac pocrnio nema potrebe da ga amputiraju otpast će sam.
Imam, javi se u ppKako doci do ruskinja imas broj koje
Bio sam kod nje kada je bila tu preko ljeta. Top djevojka, jedna od najljepsih brazilki. Lijepa, zgodna, engleski prica perfektno.Jeli ista kao na ovim slikama u rozem ili je photo shop
ti znas a kazes da si otisao ne serendaj.Pojma nemas uz postovanje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|