Prijatelju sta ima u Mostaru od tih dama al da nije Anna, nisam nista lijepo cuo o njoj za one novce...Mostar, koga zanima iskustvo neka se javi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelju sta ima u Mostaru od tih dama al da nije Anna, nisam nista lijepo cuo o njoj za one novce...Mostar, koga zanima iskustvo neka se javi
Jesi kad dobio br od Ivane iz ljubuskog I da li ima tkoNetko nesto povjerljivo za Hercegovinu?
Ja isto imam stogod(Ivana ljubuski ,Ivana planinic,nana Mostar ,Nermina)..
Samo dolazi u obzir slicni kontakti za koje ne zna svatko ...poz ...samo zamjena..
Isto, ako ima netko nek javiJesi kad dobio br od Ivane iz ljubuskog I da li ima tko
Jedino sto imaš javno je ona na city i na super oglasima ona iz Tesnja, ostalo je u užem krugu korisnika.Dolazim u doboj danas i da niko nece da posalje jebeni broj,isto kao da idem jebat njegu zenu dajte ljudi nesto za doboj,ako triba nacemo se na picu zezat se
Nije nikad ni stajaoDoboj je haman cucno
I mene interesuje.Imal ko broj toga taksiste iz Tuzle
Bas ces sa njim pisat i nesto dog sjedi u taksi tako ce te i odvest gdje ima tih narkomankiImal ko broj toga taksiste iz Tuzle
Pa da ga nazovem za prevozBas ces sa njim pisat i nesto dog sjedi u taksi tako ce te i odvest gdje ima tih narkomanki
Stas biti osudzen treba mi broj za prevoz..Zamisli da napišem njegov broj ovdje, lika bi hapsili za 2 dana, al' haj to, nego bi ja bio osuđen na ove skupo tarifne.
Upravo jedan treba na sud za prostituciju tako da znate od tih taksista necu imenovat mozda bude u avazuZamisli da napišem njegov broj ovdje, lika bi hapsili za 2 dana, al' haj to, nego bi ja bio osuđen na ove skupo tarifne.
Kakav si uvod napravio ja sam mislio da tebe idu jebatRegistrovao sam se samo da bih prenio ovo iskustvo. Desilo se prije par sati.
Nakon što sve dogovorim sa njom u Doboju, okupam se, podšišam se, ma sve ono da bude kako treba a tokom tog vremena smo se ujedno i cjenkali.
Na kraju finalno da presječem predložim da bude 100USD da bi dobio odgovor da moram platiti u markama. Inicijalno je cijena bila 200KM ja sam tražio da spusti na 150KM i na kraju predložim tih 100USD ajd reko da se ne smaramo a meni je nešta sex naumpao samo tako.
Al jest vraga, treba ne prima američke dolare, džaba što sam je ubjeđivao da je to najkonvertabilnija valuta na svijetu, mislim svjetsku ekonomiju pokreće jebeni dolar. Na kraju nit ona dobi 100 dolara nit se ja posexa.
Ostao sam zabezeknut.
Registrovao sam se samo da bih prenio ovo iskustvo. Desilo se prije par sati.
Nakon što sve dogovorim sa njom u Doboju, okupam se, podšišam se, ma sve ono da bude kako treba a tokom tog vremena smo se ujedno i cjenkali.
Na kraju finalno da presječem predložim da bude 100USD da bi dobio odgovor da moram platiti u markama. Inicijalno je cijena bila 200KM ja sam tražio da spusti na 150KM i na kraju predložim tih 100USD ajd reko da se ne smaramo a meni je nešta sex naumpao samo tako.
Al jest vraga, treba ne prima američke dolare, džaba što sam je ubjeđivao da je to najkonvertabilnija valuta na svijetu, mislim svjetsku ekonomiju pokreće jebeni dolar. Na kraju nit ona dobi 100 dolara nit se ja posexa.
Ostao sam zabezeknut.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|