Ta ista i u Bijeljini ili ima bliznakinju sestru , pa isti i broj koristeje li njena slika na viberu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ista i u Bijeljini ili ima bliznakinju sestru , pa isti i broj koristeje li njena slika na viberu?
Dogovorio sam sa njom evo, nadam se da ce biti pozitivno iskustvoAlma Negra 063006997
Ćaooo...Ja sam Hera CD pasivna, prirodno glatkog tijela. Tražim muževnog i situiranog muškarca za povremene susreta i ugodne trenutke, za dopisivanje, razmjenu fotografija i videa. Čekam te da mi se javiš: heraerato69@gmail.
Cao hera imas li brov viberaĆaooo...Ja sam Hera CD pasivna, prirodno glatkog tijela. Tražim muževnog i situiranog muškarca za povremene susreta i ugodne trenutke, za dopisivanje, razmjenu fotografija i videa. Čekam te da mi se javiš: heraerato69@gmail.com
javi mi se prvo na mail pa ćemo vidjeti za dalje heraerato69@gmail.comCao hera
Cao hera imas li brov vibera
Javijo sam se poslo sam mailjavi mi se prvo na mail pa ćemo vidjeti za dalje heraerato69@gmail.com
Јa ne vjerujem kakvo sve zamajavanje ne izmisle....hoces se jebavati ili ne,das br I kazes cijenu...cuj pisi na meil...pa necu furati sa tobom da se dopisujemo...javi mi se prvo na mail pa ćemo vidjeti za dalje heraerato69@gmail.com
eto po tvom trebam ovdje javno sve to iznijeti? drugo: nisam s tobom bila u konverzaciji pa ne znam zašto se uopće ubacuješ?Јa ne vjerujem kakvo sve zamajavanje ne izmisle....hoces se jebavati ili ne,das br I kazes cijenu...cuj pisi na meil...pa necu furati sa tobom da se dopisujemo...
Odgovori mi na hotmail kisseto po tvom trebam ovdje javno sve to iznijeti? drugo: nisam s tobom bila u konverzaciji pa ne znam zašto se uopće ubacuješ?
sad ću šećeru, malo strpljenjaOdgovori mi na hotmail kiss
Ok Oksad ću šećeru, malo strpljenja
odgovorila sam ti na mail
Ti da imas normalnu komunikaciju I da si ok,nebi znala sta ces od musterija...nebi se ovako Sam-a nudila....pozeto po tvom trebam ovdje javno sve to iznijeti? drugo: nisam s tobom bila u konverzaciji pa ne znam zašto se uopće ubacuješ?
Opet ti? Pa ti si poput vegete jbtTi da imas normalnu komunikaciju I da si ok,nebi znala sta ces od musterija...nebi se ovako Sam-a nudila....poz
Javi utiskeDogovorio sam sa njom evo, nadam se da ce biti pozitivno iskustvo
nadam se da nema budaala koje ce ti objasnjavati koja je fora sa tim, vec 1000x objasnjenoJavio se ovoj https://bih.ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/dama-za-druzenje/oglas.php?id=181834&cid=4
Trazi xbon, ali uzivo dolazi na adresu, pa me zanima koja je fora sa tim? Salje lazne slike 100%
osim imbecil, i glup si..Ti imaš nekih ozbiljnih problema. Preporučujem ti da posjetis svog ljekara.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|