idemo.lagano
Member
Ma dvije babe neke, za mene baš baš staro, nemam slike, dogovorio otišao vidio i razočarao se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fake xbon od 40 trazi
Potvdjujem istoFake xbon od 40 trazi
pa sta ako nema na viberu, pozoves i zatrazis detalje, ili je problem potrosit 1 km na razgovor, zatrazit detalje itd?!!Malo vise detalja? Nema je na viberu.
pa citaj komentare imbecilu.. ozbiljno je nego sta
je li njena slika na viberu?+387 60 30 25 101 sara mala se daje za jeftine pare sarajevo
I mene zanima malo vise informacija nema veze sto su starije?Ja nisam iso mislijo sam o
Nisam jos otiso mislijo sam otici imas li sliku
Njenu da dzaba ne idem koliko ima meni je reka 4 da ima drugarice sa njom u stanu
Pa nisam lud da na svojoj adresi to radim, iznajmis stan na dan ili hotelPa uzme ti pare i zna tvoju adresu,sam prosudi.
Kakva je situavija sa seekingom u Sa?
Ma govorim ti da je varijacija na temu.prevara i to je to.Pa nisam lud da na svojoj adresi to radim, iznajmis stan na dan ili hotel
Bolan ovo ti je Sanja Grujic, ona kuravela iz zadruge. Imas je na insta. Ne moze bit u Sa i u BG u isto vrijeme. FakeJavio se ovoj https://bih.ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/dama-za-druzenje/oglas.php?id=181834&cid=4
Trazi xbon, ali uzivo dolazi na adresu, pa me zanima koja je fora sa tim? Salje lazne slike 100%
Haj da je samo to, nego se javis na whatsapp, salje slike Marije Meglaj hahahaBolan ovo ti je Sanja Grujic, ona kuravela iz zadruge. Imas je na insta. Ne moze bit u Sa i u BG u isto vrijeme. Fake
Plus, musko se krije iza svega i vara ljudeBolan ovo ti je Sanja Grujic, ona kuravela iz zadruge. Imas je na insta. Ne moze bit u Sa i u BG u isto vrijeme. Fake
Funkcionise kafic ali je los izbor.Ma govorim ti da je varijacija na temu.prevara i to je to.
Da li jos uvijek funkcionise onaj "kafic" na Kovacicima?
Kakve su cijene u Cristalu?
Alma Negra 063006997Neka dobra za veceras (vitka sisata - ili mrsavica), Sarajevo ako ima broj, preporuka, cijena nije toliko bitna...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|