nemaš ti para za nju a volio bi da ga možeš staviti, barem jednomOvu crystal richi bi samo trpo u anal i piso joj u usta, al mi zao cure..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemaš ti para za nju a volio bi da ga možeš staviti, barem jednomOvu crystal richi bi samo trpo u anal i piso joj u usta, al mi zao cure..
Pišaj sebi u ustaOvu crystal richi bi samo trpo u anal i piso joj u usta, al mi zao cure..
Koliko si platio kralju?Brza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
240 dolaraKraljevi moji nedavno sam probao novu metodu fatam žene koje
Koliko si platio kralju?
Jadno!!!Ovu crystal richi bi samo trpo u anal i piso joj u usta, al mi zao cure..
0644052297Zenica neki kontakt broj?
Zasto jadno čovjek voli to, nije mu ona zena covjece. Ona je kurvaJadno!!!
Ta ima sto brojeva,0644052297
Mali bez ljutnje blago si retardiran...donedavno si pisao da si nevin,da ti se pomogne...i onda se javljaš curama i tražiš slike i videa? De zaradi neku kintu i jebi nešto.Mani se gluposti.Ovu crystal richi bi samo trpo u anal i piso joj u usta, al mi zao cure..
Kakve veze ima sto je kurva? Brate ljude poštuješ ili ne poštuješ po onom kakvi su ljudi a ne kojim se poslom bave.Zasto jadno čovjek voli to, nije mu ona zena covjece. Ona je kurva
Sad ocekujemo od forumasa da te pitaju..iz kojeg je grada i imas li njen broj hahahBrza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
Ma jok jel iznajmljuje hahahahSad ocekujemo od forumasa da te pitaju..iz kojeg je grada i imas li njen broj hahah
Nije samo to, i one imaju oči ako želiš neke perverzije neće to sa svakim, ako si neuredan, debel i nikakav onda samo gledaju da te se riješe čim prijeOcigledno je gledao njene filmove pa se zanio i izgubio kontrolu. Cura je pametna i lijepo se dogovoris s njom sta moze i koliko. Ne treba pricati gluposti okolo. Mnogi idu kod kurvi da se izive jer imaju druge probleme i onda se zale kako brzaju, kako su bezobrazne.
Ako imas neki problem, isprazni se s kurvom, ali prvo se dogovori s njom. Cura radi svoj posao. Niti mi ju je zao, niti bih je dizao na tron. Lijepa rijec, moze, ne moze. Ako se nadjemo na pola puta, sjajno. Treba drzati do sebe, a i do drugih. Ako ne, ima drugih.
jesam buraz, aj pisi u ppimam ako si zainteresovan za sarajevo
Da li radi masažu? Ima li smeštaj?Brza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
Dali ima neki lokal gdje treba se pojaviti ili svejedno koji lokal ?Tuzla je vrlo open mindedPrije Korone je tamo bilo dobre akcije
Zivinice, mali susjedni gradic, razvedenih koliko hoces, a i slobodnih. Natprosjecno lijepe. Upoznas se sa konobarom, malo cesce pojavis, ako imas ne-bosanski akcent i nesto casha imas vrlo dobre sanse. Ne kod konobara mislim![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|