Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajebancija, zajebala nas Crystal aj zdraoJe li iko uspio kontaktirati tu Naidu? To je koliko vidim zajebancija neka... Angela isto neuhvatljiva ako je uopšte cura iza tog oglasa.
Je li iko uspio kontaktirati tu Naidu? To je koliko vidim zajebancija neka... Angela isto neuhvatljiva ako je uopšte cura iza tog oglasa.
Naida izmisljen likJe li iko uspio kontaktirati tu Naidu? To je koliko vidim zajebancija neka... Angela isto neuhvatljiva ako je uopšte cura iza tog oglasa.
Jesu u gorusi uvijek bude ekipa tih brazilki mislio sam da je ta lokacija jer ih neko tu stiti ali ocito nijejesu to su ti
Ja msm da ne radi vise,ni meni ne odgovara :/Jel radi jos snjeza ljudi ili je promjenila broj?
A te brazilke neke dodju same neke imaju "pratnju", kako kad. Vjerujem da su isti pokusavali i preko laznih oglasa "klijente" opljackati, vjerovatno su skontali bolje zenske, lakse a i vise novca.Jesu u gorusi uvijek bude ekipa tih brazilki mislio sam da je ta lokacija jer ih neko tu stiti ali ocito nije![]()
Hahhqaa pa i Crystal je izmišljenNaida izmisljen lik![]()
Donekle si u pravu. Crystal je toliko dobra da je zaista nestvarna.Hahhqaa pa i Crystal je izmišljen![]()
Vratio joj se muz sa bauštele.Ja msm da ne radi vise,ni meni ne odgovara :/
Naida bila jedna u Sarajevu sad je na Tik Toku uzima vecu lovu.Naida izmisljen lik![]()
Moze broj?Možeš i meni iz Doboja
Raja,što su ove naše domaće cure iz BL počele da traže da se indetificiramo,kažu nije ovo Dubaji,moramo znati tko nam dolazi na vrata,eto koliko su diskretneMoze broj?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|