Mostarac_Infinity
Well-known member
Ana je Anela u biti?Crnka bila 100 Km
Sad 150 km jbg… inflacija buraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana je Anela u biti?Crnka bila 100 Km
Sad 150 km jbg… inflacija buraz
Bila u Brckom pre mjesec mozda, ja se dogovarao, trazila 300km, kad je trebalo da se vidimo prestala se javljati na telefon i odgovarati na poruke, tako da...Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Jel bio iko? Ako su njene slike bukvalno bi namjenski otišao u BL da išamaram ove guzove
Kod koje si ti bio ja volim debelePrava prasica bio sa slično građenom, da bi došao do pičke treba ti kurac od bar 25 cm
Ne treba pisat imena ako ona nije stavilaAna je Anela u biti?
A sta ce ti koji kurac? Evo ja imam i ime i prezime i fb i Instagram al jel treba curi zivot da upropastimo?Imal ko ig ili face od crnke neka posalje u pp
kako li ti onda izgleda lose rasporedjeno bgteE brate čuj 100+, pa šta je, jel ima metar i 90, znaš šta je 100 kila. Uglavnom, ne znam, meni izgleda da nije loše raspoređeno to.
pa ne vide je svi tvojim ocima, ako je nekome predebela nemoze napisat da mu valja bgte, onaj ko voli debele napisat ce da je ok..Kod ove sam bio prije 7-8 mjeseci , kad sam je vidio razmišljao sam d se vratim , ali nisam i nisam se pokajao. Jedina mana je ta što je baš krupna a sve ostalo je za pohvalu.
Ko nije bio kod nje neka bez veze ne navodi kojekakve mane
Eto ti ćeš mi govoriti kako jebati,da krava ima gaće ne bi ti vidio pičkeObuceni jos dugi rukav. Slabo jebes krajisnik! Jos kuruze i mlijeka pa ce bude nesto od tebe.
Jesi joj platio ista
Eto ti ćeš mi govoriti kako jebati,da krava ima gaće ne bi ti vidio pickeObuceni jos dugi rukav. Slabo jebes krajisnik! Jos kuruze i mlijeka pa ce bude nesto od tebe.
Ona meni plaćaJesi joj platio ista
Nemam bogumi otkud miIMa li neko iskustva sa ove dvije brazilke što su u bl, Layla i Nataly?
Imas broj njenJebem Edinu Miljković
received 1055541255478332
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
Tea, al nije u poslu odavnoKod koje si ti bio ja volim debele
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|