krajisnik1989
New member
received 1055541255478332
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.
sendvid.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obuceni jos dugi rukav. Slabo jebes krajisnik! Jos kuruze i mlijeka pa ce bude nesto od tebe.Jebem Edinu Miljković
received 1055541255478332
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
To je ta 100+ kila samo samaraj valjda ce te osjetitiLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Jel bio iko? Ako su njene slike bukvalno bi namjenski otišao u BL da išamaram ove guzove
ko je, sta je, moze li vise detalja, neki kontaktJeli neko bio kod Minke starke iz Osijeka.
Kolike guzove imaLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Jel bio iko? Ako su njene slike bukvalno bi namjenski otišao u BL da išamaram ove guzove
Jel ova iz velike kladuseEdina Miljkovićreceived 1055541255478332
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
E brate čuj 100+, pa šta je, jel ima metar i 90, znaš šta je 100 kila. Uglavnom, ne znam, meni izgleda da nije loše raspoređeno to.To je ta 100+ kila samo samaraj valjda ce te osjetiti
Kod ove sam bio prije 7-8 mjeseci , kad sam je vidio razmišljao sam d se vratim , ali nisam i nisam se pokajao. Jedina mana je ta što je baš krupna a sve ostalo je za pohvalu.Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ima i ona narodna : idjavom k... i dlake smetaju.Kod ove sam bio prije 7-8 mjeseci , kad sam je vidio razmišljao sam d se vratim , ali nisam i nisam se pokajao. Jedina mana je ta što je baš krupna a sve ostalo je za pohvalu.
Ko nije bio kod nje neka bez veze ne navodi kojekakve mane
Ne znam brate, ova slika što je stavio čovjek i one slike sa oglasa, velika razlikaIma i ona narodna : idjavom k... i dlake smetaju.
Slika ko slika i ako nije fotoshop razlika je zavisno iz koje pozicije se slika i ...... ....i...Ne znam brate, ova slika što je stavio čovjek i one slike sa oglasa, velika razlika
Jeste slika original uzivo je jos veca vjeruj bio ličnoLjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Prava prasica bio sa slično građenom, da bi došao do pičke treba ti kurac od bar 25 cmDok covjek nevidi svojim ocima nevjeruje nikomePogledajte prilog 8370 stavis kurac u nju pa se pitas jel u njoj il vani
Tako nekako hehePrava prasica bio sa slično građenom, da bi došao do pičke treba ti kurac od bar 25 cm
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|