Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posaljes poruku, 0.20KM i dobijes broj..Kako da vidim broj na superoglasi.ba imal fora neka?
Kada udjes u oglas koji te zanima,sve ti pise ,posaljem SMS poruku na broj koji je tamo naveden,sadrzaj poruke glasi WEBSMS ,znaci sve napises velikim slovima i posaljes,dobijes potvrdni SMS i onda samo svoj broj uneses i predvidjeno polje i vidis broj s oglasa koji te zanimaKako da vidim broj na superoglasi.ba imal fora neka?
Imas na super oglasima .Jel' ima ko broj kakve Tuzlu i okolnu
IlmaNa Jahorini sam od sutra 25.10. Ima li neka djevojka voljna da se druzimo. Smjestaj obezbjedjen i hrana. Pisi mi ovde ili ostavi br. telefona, pa cemo se dogovoriti. Misicav sam diskretan momak.
Ala bosanske prostitucije i sprdacine.Imali neko za preporuciti sta u PD ili BL.
Hvala na razumjevanju.
Sta se pravite budale pisete neke brojeve kao od cura nekih ja nazvo "Cecu" javi se neki Rasim062611997 Ceca top picka samo se jebe u Tuzli i okolini inace je iz Doboja dolazi na adresu samo poziv i samo hoce starije,imas li ti kakvu dobru .
Imas li broj od te minke?Jeli neko bio kod Minke starke iz Osijeka.
Bio sam.. ima stomak kao trudnica, propala narkomanska faca.. ali se extra jebe i pusi a nije skupaz
za koga govoris?elma ili???Bio sam.. ima stomak kao trudnica, propala narkomanska faca.. ali se extra jebe i pusi a nije skupa
Jedna samo ima na super oglasima mrkaImas na super oglasima .
I zoves ih taj dan kad ides
ne bi valjda jebo selmuIma li neko broj od dame iz Brckog sto bude sa autom pored puta u nedilju blizu pijace Arizona...?
Pisite u P.P
Hvala
Kakve slike?Evo broj od Alme Negre
+38763006997
Imam i neke slike pa da vidite trebu..
Pa provjeri datum drug Alma Negra ne radi vise ima vec godina dana UBJERE pare na tuk-toku....Kakve slike?
Masa WhatsApp 063144490pozdrav ekipa ima li neko kontakt ikakav za
Trebinje trenutno sam na poslovnom putu pa mi malo zabave treba
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |