Bananarama
Member
pa i mene zanima s obzirom da je banja luka mrtva,ovde svi drze kontakte samo za sebe kao da ce zeniti te kurve.....Banana sta lajkas posalji ako imas kakav kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i mene zanima s obzirom da je banja luka mrtva,ovde svi drze kontakte samo za sebe kao da ce zeniti te kurve.....Banana sta lajkas posalji ako imas kakav kontakt
Omatorio si stari a da ti je močit ne mozeretarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..
20/30g da se daje tebi od 54 nece jbg vise srece u drugom zivoturetarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..
ahahahha,, bratee slinavi teze je tebi izgleda doc do picke tako mladom i bez marke u dzepu.. a za nase podatke ti ne brini samo smo te malo svi provjeravali..Pored momaka od
20/30g da se daje tebi od 54 nece jbg vise srece u drugom zivotu
Laznjak prijatelju zaobidji kuronjuPozz pisao sam vam u pp
izvini, ali u poredjenju sa ostalom ponudom u banjaluci, lenka je i vise nego srednja zalost..
Ozbiljno?Jeli neko bio.
Trazi xbon da se sakriju zadnja dva broja na xbon.![]()
Idiotretarde jedan prvo trazis saam zensko iz doboja, sad nudis fol tu curu i kad ti se neko javi onda nalazis razloge da nema od toga nista,provjerili smo te, i to cu da objavim prepisku, marss majmune jedan retardirani..
retardiranog slinavog kuronjuLaznjak prijatelju zaobidji kuronju
svi smo bili..Dali je neko bio sa ovom djevojkom koja nudi masaze " Par_BiH " ?
E jbg naletio si na Elmu Ecu a upozoravali smo ovdje. Lose recenzije.Bio sam prije par dana.
Loše, ne isplati se
Moze brojMostar išta novo?
Imam jednu što radi erotske u Mostaru, pp
Mozeli brojMostar išta novo?
Imam jednu što radi erotske u Mostaru, pp
koliko sada trazi?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|