Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se zove na ig, mozes li send u ppNije loša , imaš slike na inst ,ali ja imam malo više kriterijuma, tako da sam joj samo platio i otišao...
Javi se sta te zanimaMoze neko privatno napisati iskustvo kod Marine masaze ako je bio?
Najjaca sto je bila zadnjih godina kod nas.. Neka July Brazilka, bila u Sarajevu početkom godine i ne vidim da je ponovo dolazila. Najvatrenija od svih, dočeka te sa osmijehom i što zatražiš to i radi, najbolje iskustvo.
Ne znas ti prvo ko je na sta spreman i zato nikad nrmoj biti sigurna 100% da si zasticrna jer ima momaka koji ne biraju zato se kaze.... CILJ OPRAVDAVA SREDSTVAI nikad se ne zna ko iza koga stoji ,tako da mislim da to da su opljackane i silovane je laž.. jer svi imamo zastitu ako neka budala dodje ja nisma imala nikad problema. Jesam jednom neki krenuo kao da me snimi al je izletio na glavacke i dobio sta je i trazio .. tako da ne vjerujem da bi se bilo ko usudio da tako ide a ne zna ko kakvu zastiti ima ili makroa , ali u svakom slucaju dok neko ne dira djevojke koje rade necr ni vas koji dolazite niko dirati to je uvijek bilo i bice..
jesi jeben.. buahahahahhahahhhE ovako sva raja sa foruma imam jedno 30 brojeva nijedan nije sa oglasa sto su vec neki na drugim profilima zezali zajebavali me jer im je ocigledno dosadno nedam nikom ni jedan broj CAO.
dokon pop i prasce krstavaNe znas ti prvo ko je na sta spreman i zato nikad nrmoj biti sigurna 100% da si zasticrna jer ima momaka koji ne biraju zato se kaze.... CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA
Sva od plastike, ali je dobraKakva je uzivo?
Ona uleti ponekad, a tebi uleti uvijek hahaSlabo radi ponekad uleti , a nema za sad broj na koji radi..
Imam jaImali neka iz tuzle lukavca a da nije mrka sa oglasa
Srednja zalostgrudi?
Ma boga mi nisu ni srednja žalostSrednja zalost
Tel: 064/677-677
|
|
|
|