Meni najbolje lak dogovor,konkretne,higijena top uz to raja cure,nema zurbe i glupi fora da pozureKakve su ove trebinjke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni najbolje lak dogovor,konkretne,higijena top uz to raja cure,nema zurbe i glupi fora da pozureKakve su ove trebinjke?
Ma ne znaju da sam šifra kad me neko dira to bi trebali da znaju jedinoA sta je to tebi smijesno vidis kakvih ti klijenata debila imas jos su ti prijetili policijom kad vise neces sa njima licno ovde na forumu te gdje zivis da imas djete kakvi su ti planovi 50 posto njih zna sve o tebi zato se i ti pazi
I nikad se ne zna ko iza koga stoji ,tako da mislim da to da su opljackane i silovane je laž.. jer svi imamo zastitu ako neka budala dodje ja nisma imala nikad problema. Jesam jednom neki krenuo kao da me snimi al je izletio na glavacke i dobio sta je i trazio .. tako da ne vjerujem da bi se bilo ko usudio da tako ide a ne zna ko kakvu zastiti ima ili makroa , ali u svakom slucaju dok neko ne dira djevojke koje rade necr ni vas koji dolazite niko dirati to je uvijek bilo i bice..Ma ne znaju da sam šifra kad me neko dira to bi trebali da znaju jedino
Nemas ti nikakav broj, dobio si broj i poslije supljirasImam broj za razmjenu Sarajevo 30ak godina ne oglašava se, za neku mladu ili milf
Rekao sam ti kad se javi i vidim da nje fejk Poslat ću tiNemas ti nikakav broj, dobio si broj i poslije supljiras
grudi?Sarajevo
066 278 871
Srijeda od 15h do 19h
(stavila sam vec da sam od 13h ali evo da prepravim)
#crnka
upravo, ovom istom sam dao broj i naravno usutio se, drugi daju lazne brojeve , sad dok ja ne dobijem i ne nazovem, nema nikomupravo iz ovog razloga i ovwakvih supaka nikad i nikad necu dati nijedan broj koji imam.. cuuj razmjena brojeva.. cuuj dok ti vidiss, mater vam retardiranu.. jos i trgujete imbecili brojevima koji su u 99% slucajeva ionako javni..
Pa evo ni ovaj tvoj broj se ne javlja i bas iz tog razloga ti i ne dan jer ne znam je li pravi usopte ne seriupravo, ovom istom sam dao broj i naravno usutio se, drugi daju lazne brojeve , sad dok ja ne dobijem i ne nazovem, nema nikom
pa nema ti ko sta dat, sve brojeva sta ima kruzi po oglasima.. neznm sta ocekujete da ce se pojavit nova roba u kladusi ili u nekoj provinciji i d aces doc do broja.. moss mislitupravo, ovom istom sam dao broj i naravno usutio se, drugi daju lazne brojeve , sad dok ja ne dobijem i ne nazovem, nema nikom
Zvao sam maloprije djevojku od koje sam ti dao broj, javila se, tako da ne kenjaj sa tim forama….dobit ces broj vise al u k…uPa evo ni ovaj tvoj broj se ne javlja i bas iz tog razloga ti i ne dan jer ne znam je li pravi usopte ne seri
Trebalo bi da ih ima ...grudi?
I mene zanima Jelena, dogovarao sam se sa njom porukama ali nisam nikada otisao. Vrijedi li ici, kakva je higijena.....?Pa po slikama ima onako vece sise. Dogovaram se sa njom,pa me zanima je li neko bio.
Kakva je uzivo?Dosla je Malory u Sarajevo, vidio je po gradu hoda danas
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|