Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nemaš ništa za ponuditi onda nam ne trati vrijemeSta cu nudit neki kontakt jel neko ima
Ja dogovaro 100 km trazi ,pito je jel pusi i kurva se naljutila zbog vokabulara mozes mislitiEvo ova je u Sarajevu, masaže, ko bio? Pogledajte prilog 6725
Jeli moze kontakt od ove cureEvo ova je u Sarajevu, masaže, ko bio? Pogledajte prilog 6725
100km za masažu ? Zezaš ?Ja dogovaro 100 km trazi ,pito je jel pusi i kurva se naljutila zbog vokabulara mozes misliti
Jbg ti, odes na lice mjesta i kulturno pitas, djes na tel pitat jel se kurvaJa dogovaro 100 km trazi ,pito je jel pusi i kurva se naljutila zbog vokabulara mozes misliti
Puno je i to, ali iskreno dobro izgleda, ako je slika njena . Ako je masaza ok i ako ce ga istrest do kraja mozda i vrijedi ali mislim da je puno 100km za takvo nesto, iz iskustva mislim da je puno. Ono sto je dobro u svemu tome, one cure koje rade tako nesto se vrlo lako dogovore na licu mjesta(mozda bi za jos 50 i uzela ga ), i pretezno su kulturica .50km obicna i 50 km sa diranjem jonhsona
Pusti mi broj, da probam, trebao bi uskoro na tu stranu pa da vidim sta domaćica kažeLakse je glumiti jbaca preko neta
Na sto moslite.Puno je i to, ali iskreno dobro izgleda, ako je slika njena . Ako je masaza ok i ako ce ga istrest do kraja mozda i vrijedi ali mislim da je puno 100km za takvo nesto, iz iskustva mislim da je puno. Ono sto je dobro u svemu tome, one cure koje rade tako nesto se vrlo lako dogovore na licu mjesta(mozda bi za jos 50 i uzela ga ), i pretezno su kulturica .
Na sto moslPuno je i to, ali iskreno dobro izgleda, ako je slika njena . Ako je masaza ok i ako ce ga istrest do kraja mozda i vrijedi ali mislim da je puno 100km za takvo nesto, iz iskustva mislim da je puno. Ono sto je dobro u svemu tome, one cure koje rade tako nesto se vrlo lako dogovore na licu mjesta(mozda bi za jos 50 i uzela ga ), i pretezno su kulturica .
IMas brojPusti mi broj, da probam, trebao bi uskoro na tu stranu pa da vidim sta domaćica kaže
Ja bio. Nista nexes dobit pickeEvo ova je u Sarajevu, masaže, ko bio? Pogledajte prilog 6725
Kako radi erotsku?Ja bio. Nista nexes dobit picke
zar mislis da se jebe ona za pare, ima svoju kafanu, tako da cisto sumnjam da to radi za pare, vec samo s onim kojoj se svidjaNeko od Irme Sare broj ili slike
Tanja neka crnka sa col ,jel pravi profil?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|