Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj prekršaj je za Zenice bar 2 godine, cccLjudi molim vas ne pisite mi vise u inbox za plavusu koja konobarise u 007 u BL. Samo sam se nadovezao na post BOKI007 koji ju je spomenuo i pitao da li je u poslu. Ne znam kako se zove, nemam broj telefona, niti njen facabook, a ni instagram. Jednostavno sam dosao u kafic, popio kafu i vidio zanimljivu curu koja bi po svojim karakteristikama i ponasanjem mogla biti u poslu ali to je subjektivan osjecaj. Mozda cura i nije iz te price, otkuda znam. Uslikao sam je pa procijenite sami, ako neko ima vise inf. neka objavi ako hoce...hvala.
Dorate jedanLjudi molim vas ne pisite mi vise u inbox za plavusu koja konobarise u 007 u BL. Samo sam se nadovezao na post BOKI007 koji ju je spomenuo i pitao da li je u poslu. Ne znam kako se zove, nemam broj telefona, niti njen facabook, a ni instagram. Jednostavno sam dosao u kafic, popio kafu i vidio zanimljivu curu koja bi po svojim karakteristikama i ponasanjem mogla biti u poslu ali to je subjektivan osjecaj. Mozda cura i nije iz te price, otkuda znam. Uslikao sam je pa procijenite sami, ako neko ima vise inf. neka objavi ako hoce...hvala.
Kuku 700 i nssto poruka , odgovaracu danasbolje odgovaraj ljudima na whatsup
Pa primim onoga koga ja hocu i osjecam da trebam da primim a ne sve odreda , mozda je iz drugih razloga nikad ne znasTi pusis, drugarica se jebe.. Jos kao nema termina da te primi. Ne nasjedajte.
znam curu, ne bavi se "poslom", cura je konobaricaLjudi molim vas ne pisite mi vise u inbox za plavusu koja konobarise u 007 u BL. Samo sam se nadovezao na post BOKI007 koji ju je spomenuo i pitao da li je u poslu. Ne znam kako se zove, nemam broj telefona, niti njen facabook, a ni instagram. Jednostavno sam dosao u kafic, popio kafu i vidio zanimljivu curu koja bi po svojim karakteristikama i ponasanjem mogla biti u poslu ali to je subjektivan osjecaj. Mozda cura i nije iz te price, otkuda znam. Uslikao sam je pa procijenite sami, ako neko ima vise inf. neka objavi ako hoce...hvala.
Odgovaraj,i ja cekam odgovorKuku 700 i nssto poruka , odgovaracu danas![]()
I mene info zanimaju u vezi ove
ili radi ili ne radi, cuuj dodji i cekaj..
Nek obrise ovo pacenik neka neko prijavi fuj ne bavi se cura ovim poslom on slika sto ne uslika mater sestru da je vidimo dal se jebe ili nezar niste svjesni da je zabranjeno tako postavljati fotografije osoba bez njihove dozvole i jos svasta pisati, ja imam osjecaj da ovdje kao da djeca pisu , ili im je iq 50
Nije ni cudo sto zena nema na ovakvim i slicnim sajtovima kad vidim kako se ponasaju neki muskarci
Bio ja pre nekih 3 i pol mjeseca, i sumnjam da cu više, ne bi ni pisao da nisam vidio da pitas. Inace tarifa joj je 100 eura. Preferira starije 50+, valda zbog para i nemogucnosti duzeg odnosa, oni ga stave i istresu, jos ako su stariji pa moraju vijagru onda je samo izgnjavi a dobro plate, dok mi ipak od 20 do 40 godine dobro udaramo a nije joj cilj to
Odakle si/ste ?Drugarica i ja (srijeda i cetvrtak)
Od 12 do 19h
066 278 871 whatsapp
(Ovi sto se javljaju pa kao ispale na kraju druze zamijenim te u roku od 2 minuta tako da ne budite smijesni)
#crnka![]()
Sa Jajca suOdakle si/ste ?
Šta nudišNeka milf iz mostara? Broj
Sta cu nudit neki kontakt jel neko imaŠta nudiš
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677