Sarajlija25
Member
Ne mogu doci do nje.Dobra, koliko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu doci do nje.Dobra, koliko?
Ne mogu doci do nje.
Za ovakvu picku se ne pita cijenaDobra, koliko?
Ne mogu doci do nje.
150€Dobra, koliko?
Pa moglo bi se probat
Neka tebi, analiza tržišta je iz raja izašlaZa ovakvu picku se ne pita cijena
Al za 150€ imaš samo jedno svršavanje...znaci svršiš za 5min i to je to. A kao govori 150€ 40min, al jedno svršavanje. Mislim gluspot. Daj jbt dok ne istekne vrijeme, pa svršio 5 puta ako trebaPa moglo bi se probat
Pa razvuci Brate. Ne moraš svršiti za 5 min. Ne bi ona bila tako dobra da pusta da se prazne na njoj po 3, 5 puta.Al za 150€ imaš samo jedno svršavanje...znaci svršiš za 5min i to je to. A kao govori 150€ 40min, al jedno svršavanje. Mislim gluspot. Daj jbt dok ne istekne vrijeme, pa svršio 5 puta ako treba
Kakve to ima veze da nebi bila tako dobra? Cura ide u teretanu vidim joj po dupetu jer takve gledam po teretaniPa razvuci Brate. Ne moraš svršiti za 5 min. Ne bi ona bila tako dobra da pusta da se prazne na njoj po 3, 5 puta.
Pa propala bi energetski kao muda kroz pocijepane gaće, kontas. Ne bi imala energije ni za teretanu.Kakve to ima veze da nebi bila tako dobra? Cura ide u teretanu vidim joj po dupetu jer takve gledam po teretani
Kakve gluposti neću pročitatPa propala bi energetski kao muda kroz pocijepane gaće, kontas. Ne bi imala energije ni za teretanu.
Hajde se ti naguzi pa neka se na tebi i stresa neko po 5 puta pa ces da vidis jesu li gluposti. Dosla zgodna cura, i sad ne valja sto je jedna završnica. Svakoj ste mane našli. Zato sjedite za tastaturom svaki dan ovdje a drugi ih karaju,ne možeš je dobiti.Kakve gluposti neću pročitat
Naduvaš se dobrog skanka i jebeš pola sata bez problema ..Al za 150€ imaš samo jedno svršavanje...znaci svršiš za 5min i to je to. A kao govori 150€ 40min, al jedno svršavanje. Mislim gluspot. Daj jbt dok ne istekne vrijeme, pa svršio 5 puta ako treba
Tako je Brate, ovdje sve skrto ili kokuzi, kakve veze ima Jel jedan metak, dva, pet. Cura stavila cijenu kako njoj odg. Platice onaj ko ima i 500 Nije joj pička taximetarpa ono ja gotov za 5 min može li za stoju.300 km vrhunska picka i dao bi samo da odgovori. Imas svakakvih rygoba hoce 200 km a vrijede 20km.Jednom godisnje nije puno pocastis sebe .
Brate, u tom slučaju ti i ne treba sex ako si na skankuNaduvaš se dobrog skanka i jebeš pola sata bez problema ..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|