Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebo ti pacijent mater..to sto si ti nasjeo na milion xbonova i na lazne profile nije moj problem i boli me kurac za to..ali ne mozes ti mene ubijedit jel Mirna prevara ili ne kad sam licno ja otišao i uvjerio se..rekla mi je ds joj uslikam xbon i prekrijem zadnja 2 broja i ako ne izadje u roku 2min da iskoristim..sto je po meni posteno..tako sam i uradio i prezadovoljan samMiran bjelic i ovaj pacijent me podsjećaju na očajnog, okorjelog, notornog kladioničara nadimka Ganagou koji bi dao guzice za X bon.. tako da nema para a puno parova za igrati, košarka, nogomet, tenis.. a oni klošari sjede i nemaju marke da uplate..
Bio ja,procitaj ispod sta sam napisaohoče bon
Stavljaš slike amerikanke nekakve i jos se u mrtvu majku kletes. Pička ti materina smrdljiva. Smeće kladioničarsko.Ne lozim nikoga, kunem se u mrtvu majku da sam maloprije bio sa njom, cura ima malo seljacki glas to stoji ali je vatra u krevetu.
i ajmo se kladiti, da je danas uzeo 100-200km bonova sigurnoStavljaš slike amerikanke nekakve i jos se u mrtvu majku kletes. Pička ti materina smrdljiva. Smeće kladioničarsko.
do sad ih je vec i skrsio na nekom lajvu u mocartu ili wwinu,i ajmo se kladiti, da je danas uzeo 100-200km bonova sigurno
Sta ima "miRNA" I "Miran" slucajnost jel?! Familiju ti jebem smecarsku I glupu....aj sto levatis glupane za x bon to me zaboli kurac,Al nemoj da ovdje supljiras I ubjedjujes jebo ti sve svoje po redu....Jebo ti pacijent mater..to sto si ti nasjeo na milion xbonova i na lazne profile nije moj problem i boli me kurac za to..ali ne mozes ti mene ubijedit jel Mirna prevara ili ne kad sam licno ja otišao i uvjerio se..rekla mi je ds joj uslikam xbon i prekrijem zadnja 2 broja i ako ne izadje u roku 2min da iskoristim..sto je po meni posteno..tako sam i uradio i prezadovoljan sam
kune se covjek u mrtvu majku, kakav imbecil smecarski narkomanski kockarskiSta ima "miRNA" I "Miran" slucajnost jel?! Familiju ti jebem smecarsku I glupu....aj sto levatis glupane za x bon to me zaboli kurac,Al nemoj da ovdje supljiras I ubjedjujes jebo ti sve svoje po redu....
Ja sam bio kod nje ... Ima 20 godina mlada i poprilično neiskusna za taj posao ... Mislim svaka se zna sexati al te neće razvaliit to je sigurno... Al je lijepa to je izvlači hahah
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAJebo ti pacijent mater..to sto si ti nasjeo na milion xbonova i na lazne profile nije moj problem i boli me kurac za to..ali ne mozes ti mene ubijedit jel Mirna prevara ili ne kad sam licno ja otišao i uvjerio se..rekla mi je ds joj uslikam xbon i prekrijem zadnja 2 broja i ako ne izadje u roku 2min da iskoristim..sto je po meni posteno..tako sam i uradio i prezadovoljan sam
Jebeno je kad si na kamati pa ljudi zovu jebu majkeAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
AHHAHAHAHAHA JEBO LI TI MIRNA TETKU AHAHAHHhahaha
Jebozovnije nema, bio nisamJe li bio neko kod Ilme iz Mostara, isplati li se?
Mirjane Bjelić ili kako većJebo ti pacijent mater..to sto si ti nasjeo na milion xbonova i na lazne profile nije moj problem i boli me kurac za to..ali ne mozes ti mene ubijedit jel Mirna prevara ili ne kad sam licno ja otišao i uvjerio se..rekla mi je ds joj uslikam xbon i prekrijem zadnja 2 broja i ako ne izadje u roku 2min da iskoristim..sto je po meni posteno..tako sam i uradio i prezadovoljan sam
Jebozovnije nema, bio
A sto nisiJebozovnije nema, bio nisam
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |