Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li Alma ona crna radila sa nekim masterom sijed stariji lik malo cudan.Visio je na smokvi ,pokusavao da zaradi lovu ali jbg nije zensko pa mu se nije dalo bas.Idi u Alme u Mostaru
Ne, crvena kratka kosaJe li Alma ona crna radila sa nekim masterom sijed stariji lik malo cudan.Visio je na smokvi ,pokusavao da zaradi lovu ali jbg nije zensko pa mu se nije dalo bas.![]()
jebemo ti mamu, dok utvrdimo za "mirnu" cibe keru!!Ne lozim nikoga, kunem se u mrtvu majku da sam maloprije bio sa njom, cura ima malo seljacki glas to stoji ali je vatra u krevetu.
Cuj Sa BL Mo, Mirna radi a niko nikad čuo za nju nije. Smisli nesto pametnije ako želiš da petljas.Moze li kakav kontakt za nju za masazu
PrevaraMirna Hodzic ,0603261397
Prijatelji moji,ovo gore mogu potvrditi 1000%Eh ovako, pošto sam ja uzivao da uzivate i vi, brazilka ima na ege postaviti cu link, dan te lijepi jebo sta radi djevojka i kako izgleda ja rijeci nemam, puši, lize, ljubi, grebe, jebe ma sve u paketu. Štikle, tetovaža, sise, dupe, svršio gdje hoces radis sta hoces. Jos je i lijepa lako se dogovori odmah adresa odmah sve, ugodna, prijatna eto jedina mana malo je engleski nije jaca strana ali okey je. Pola sata 200 KM sat 400KM. Ja uzeo pola sata nisam izdrzati ni 10 minuta evo me blejim ko tele u šarena vrata vec sat ipo. Ne znam šta više da kažem...
Ma majke tiPrijatelji moji,ovo gore mogu potvrditi 1000%
Evo upravo izasao,uplatio pola sata 100 eura, ostao 40 min bez ikakave zurbe. Cura je malo reci fenomenalna,prezgodna, prijatna, i zeli da ugodi da jednostavno ne mogu da vjerujem. Uvijek sam kontao da je puno dati 200 km, i nisam to praktikovao do sad,ali ne zalim ni sekunde.jos koji dan je tu, iskoristite.
Prijatelji moji,ovo gore mogu potvrditi 1000%Eh ovako, pošto sam ja uzivao da uzivate i vi, brazilka ima na ege postaviti cu link, dan te lijepi jebo sta radi djevojka i kako izgleda ja rijeci nemam, puši, lize, ljubi, grebe, jebe ma sve u paketu. Štikle, tetovaža, sise, dupe, svršio gdje hoces radis sta hoces. Jos je i lijepa lako se dogovori odmah adresa odmah sve, ugodna, prijatna eto jedina mana malo je engleski nije jaca strana ali okey je. Pola sata 200 KM sat 400KM. Ja uzeo pola sata nisam izdrzati ni 10 minuta evo me blejim ko tele u šarena vrata vec sat ipo. Ne znam šta više da kažem...
Ma majke ti
Ako ne znas dati normalan komentar,onda nemoj dati nikakakav, zivota tiMa majke ti
Ako pitas za ovu brazilku Aline,u Sarajevu kod katedrale tj kod muzicke skoleGdje se nalazi ja pitao neodgovara
Moze broj druze da odem i ja pozPrijatelji moji,ovo gore mogu potvrditi 1000%
Evo upravo izasao,uplatio pola sata 100 eura, ostao 40 min bez ikakave zurbe. Cura je malo reci fenomenalna,prezgodna, prijatna, i zeli da ugodi da jednostavno ne mogu da vjerujem. Uvijek sam kontao da je puno dati 200 km, i nisam to praktikovao do sad,ali ne zalim ni sekunde.jos koji dan je tu, iskoristite.
Ajde mrs u pičku materinuPrijatelji moji,ovo gore mogu potvrditi 1000%
Ako ne znas dati normalan komentar,onda nemoj dati nikakakav, zivota ti
Evo ti normalan komentar:ti tek otvoreni profil i onaj od juče ste napravili senzaciju oko 10 min sexa sa nekom brazilskom do koje nas 5 odavde ne možemo doći već danima. Jebe, grebe, kida, puši, guta, jebe sojke. Štikle, veš, još samo niste napisali koji parfem je stavila. I to sve u 10 min. Jebete li vi ista inače u životu, ne kontam. Toliko si ushićeno bio karanje da si profil čak otvorio da nam se pohvali. Hajde majke ti zamoli je da nam se javi da odemo da vidimo to čudo, ali da nam ne traži x bon. Ono, bili bi ti bas zahvalni, ovako samo kenjas bez veze.Ako pitas za ovu brazilku Aline,u Sarajevu kod katedrale tj kod muzicke skole
Moze naravno druze +33605729259,meni je relativno lak dogovor bio,nije bilo nekih komplikacijaMoze broj druze da odem i ja poz
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|