Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JBG PROBAO MALO PECE HAHAHA
U pravu si.. ali i ona na instagramu ima takve slike da pomisliš da može nešto više.. U stvari samo tako privlači mušterije..naravno, ali nasi retardi kad vide sliku cure odma misle da istza i pusi kurac uz masazu..
Za mene ne može nikako bit gore od kladionice. U kladionici te može minuta koštat 200e , a ovako imaš za te pare sat vremena užitka.Ljudi jeste li do sada razmišljali o tome koliko smo para dali na kurve ....jebo mater gore nego bilo kakva kladionica
Mudonja...Je li neko bio kod Belme?Sa
Svaki dan objavljujem na wa od koliko do koliko radim..Jesi naredne dane tu ili samo ponedeljak
Poz javi se u poruke. Imam nesto za tebe okolina prnjavoraPONUDA ZA RAZMJENAAko ima neko nešto za Prnjavor do 35 godina, neka se javi u privatnu poruku, nudim razmjenu za Banja Luku, dvije nove, koje nisu javne, i koje nisu iz one priče Snjeza, Goga i ekipa. I jedna milfara iz Prnjavora 40+. Samo ako i ko ima provjreno nešto. Ko nema molim neka ne piše. Jer su ljudi masu puta bili jako bezobrazni. Dakle samo konkretno. Pozz.
samo poslusaj preporukuDali je neko bio kod ove "zana hot" sa city of love? Nema smjestaj,preporucuje sobu na vracama u "jasminu"...Dali je kuronja,I Ako nije isplati li se?
Pa vjv nije jer ides u sobu moze samo da te ispaliDali je neko bio kod ove "zana hot" sa city of love? Nema smjestaj,preporucuje sobu na vracama u "jasminu"...Dali je kuronja,I Ako nije isplati li se?
Pozdrav drug sta imas za okolinu u prnjavoru javi se privatno mozemo razmjenuti neke brojeve l.pPoz javi se u poruke. Imam nesto za tebe okolina prnjavora
Tebe niko nista nije pitao...objavljuj svoj br I opusti sePa vjv nije jer ides u sobu moze samo da te ispali
I treba te zguziti , kako si bezobrazanTebe niko nista nije pitao...objavljuj svoj br I opusti se
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|