Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj sve radi i koja je cijena?
Ima 32 godineKolko ima god
Pa po cemu je ta tolko posebna da je takva navala ?Mladenpavicic, inace se bavi karanjem za 2000kn na sat.
Cudi me da vam je odgovorila na mail. Valjda zbog korone nema tolko posla. Tko ju oce jebat nek pozuri jer inace ima toliku navalu da je prestala uzimat nove klijente nego se drzi stalnih klijenata koji joj placaju i vise od 2000kn.
Sta znaci da se jebe vrhunski? Dali bez kondoma ?Posebna je po tome sta
1. Zenska je bomba, izgled je top. Redovito vjezba.
2. Ugodan je sugovornik, mozes sa njom normalno porazgovarati o bilo cemu. (Girlfriend expirience)
3. Ne gleda na sat, sve sta dogovoris i platis to i dobijes.
4. Jebe se, pusi i drka vrhunski.
5. Ne radi po principu trake.
Jedini minus je ovo sta sam reko ima dosta stalnih klijenata koji joj placaju i vise od 2000kn, pa ako je netko od te ekipe nazove da dođe ce otkazati dogovor sa vama, al jbg treba dogovoriti onda novi termin.
Nisam osobno nikad bio kod nje jer mi je malo previse dat tolke pare, ali prema onome sta ljudi pricaju je najbolja kurva u rh za koju sam cuo.
I sta kazuNisam bio kod nje pa neznam. Zaboravio sam sta su ljudi pricali u vezi toga, pa da nekazem pogresnu informaciju... Imas na croeskort forumu cijelu njenu maltene biografiju smo ti se placa registracija, al dobijes vrhunske informacije o prakticki svakoj kurvi koja postoji.
Je nije moj tip..Ja volim komad zenske,a ne trske..Nekako mi žgoljavo djeuje, di je guzica, di su sise...2000kn, ne hvala.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|