Sta radi ona još?Nije nimalo žgoljava, baš je komad ženske. Sise, dupe, sve utegnuto. Sve je istina što je IvanHorvat naveo.
A istina je i da joj je pica poveća.
Je skupa, ali takav izgled i takvu uslugu u zg nitko drugi ne pruža. Ni blizu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta radi ona još?Nije nimalo žgoljava, baš je komad ženske. Sise, dupe, sve utegnuto. Sve je istina što je IvanHorvat naveo.
A istina je i da joj je pica poveća.
Je skupa, ali takav izgled i takvu uslugu u zg nitko drugi ne pruža. Ni blizu.
Naravno , sve dobre cure rade , a neke koje misle da su dobre glume da ne radeSta radi ona još?
Na koje si to mislio da glume da neradeNaravno , sve dobre cure rade , a neke koje misle da su dobre glume da ne rade
Danas sam u PO pronašao još jednu davno izgubljenu golubicu . Pravi biser u močvari
Ne rade, odvojeno. Ne budi patak, kužišNa koje si to mislio da glume da nerade
Koja ti je to crna Viky ? Oprosti , pitam za prijatelja , on se srami .Crna Viky glumi da ne radi.
Vatrena VikiDa nije temperamenta viki
Ufffff , Vatrena VikyVatrena Viki
Hibrid Pantere i Viky...Koja ti je to crna Viky ? Oprosti , pitam za prijatelja , on se srami .
Pa kaj nije Viki plavušaHibrid Pantere i Viky...
Nindja, ovo je prava VikyPa kaj nije Viki plavuša
Jedna od najboljih guzica oglasnikaKoja je vatrena Viky?
Jel radi anal?Nindja, ovo je prava Viky
Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Sve ostale Viky su njene kopije . I da Nindja , slike su prave , ona nikad nije stavila lažne slike u oglasnik .
Ako si ti onaj s Moby dickom , nemas šanse prijatelju . Ja sam dobio guzu jer imam mali Moby , kuisJel radi anal?
Pa tu je u pravu . Plava Vikica daje sve od sebe , cijeni klijenta i diskretna je , ne piše po forumu . Zamisli Mocarte da Viki napise , ima ga , ljudina od 2m, a u gaćama Eustahije brzic . Koja blamažaNinja se zaljepio za vikicu jer kako kaze bolja mu je njena usluga nego ona
A nije baš tak i ona je dobra jako je zgodna a usluga odličnaNinja se zaljepio za vikicu jer kako kaze bolja mu je njena usluga nego ona
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|