Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ista slika Eve je i u Varaždinu!
I mene zanima ja se svima javljam, većina po mom mišljenju fake. Neke traže lovu unapred. Ili su u hotelu što meni ne paše a i te mi smrdeJel itko ikad neku sa EGE nategno u Bjelovaru?
Bila prosle godine ona Vivian ili kak se vec zvala. I jos 2-3 isto. 99% ih je fake.I mene zanima ja se svima javljam, većina po mom mišljenju fake. Neke traže lovu unapred. Ili su u hotelu što meni ne paše a i te mi smrde
A gdje bila?Bila prosle godine ona Vivian ili kak se vec zvala. I jos 2-3 isto. 99% ih je fake.
Osobno nisam bio, bili drugi forumasi.A gdje bila?
i platio si njoj?
Ona je bila prosle godin
Ne citas s razumijevanjem. Nisam ja bio, bili drugi forumasi i vjerojatno jos netko tko prati EGE. Ali ona je bila tu, nije bio lazan profil i onda normalno da se njoj solarno platilo.i platio si njoj?
ne čitam da. auto sim tam, onda nismo 100% sigurni da je bila, sve je to rekla kazala.Ne citas s razumijevanjem. Nisam ja bio, bili drugi forumasi i vjerojatno jos netko tko prati EGE. Ali ona je bila tu, nije bio lazan profil i onda normalno da se njoj solarno platilo.
Ja sam bio lani u 8.mjesecu mislim da je bila,lokacija je bila oko slasticarne zagorjei platio si njoj?
pojavila se neka vijetnamka,baš je kontaktiram. Može cash, ali mora se platit nekakav booking appointment unaprijed. Jel to inače tak funkcionira s ribama na EGE ili?Ima sad koja da nije fake
Kako si plaćao? Kompletan iznos na ruke?Ja sam bio lani u 8.mjesecu mislim da je bila,lokacija je bila oko slasticarne zagorje
Bila je jos brazilka Lisa,španjolka Anna i kolumbijka Veronica.
Svaka je bila u drugom prostoru!
Ma fake, ništa unapredpojavila se neka vijetnamka,baš je kontaktiram. Može cash, ali mora se platit nekakav booking appointment unaprijed. Jel to inače tak funkcionira s ribama na EGE ili?
Nemoj se zajebat. Samo solarnopojavila se neka vijetnamka,baš je kontaktiram. Može cash, ali mora se platit nekakav booking appointment unaprijed. Jel to inače tak funkcionira s ribama na EGE ili?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|