Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta ista slika Eve je i u Varaždinu!
I mene zanima ja se svima javljam, većina po mom mišljenju fake. Neke traže lovu unapred. Ili su u hotelu što meni ne paše a i te mi smrdeJel itko ikad neku sa EGE nategno u Bjelovaru?
Bila prosle godine ona Vivian ili kak se vec zvala. I jos 2-3 isto. 99% ih je fake.I mene zanima ja se svima javljam, većina po mom mišljenju fake. Neke traže lovu unapred. Ili su u hotelu što meni ne paše a i te mi smrde
A gdje bila?Bila prosle godine ona Vivian ili kak se vec zvala. I jos 2-3 isto. 99% ih je fake.
Osobno nisam bio, bili drugi forumasi.A gdje bila?
i platio si njoj?
Ona je bila prosle godin
Ne citas s razumijevanjem. Nisam ja bio, bili drugi forumasi i vjerojatno jos netko tko prati EGE. Ali ona je bila tu, nije bio lazan profil i onda normalno da se njoj solarno platilo.i platio si njoj?
ne čitam da. auto sim tam, onda nismo 100% sigurni da je bila, sve je to rekla kazala.Ne citas s razumijevanjem. Nisam ja bio, bili drugi forumasi i vjerojatno jos netko tko prati EGE. Ali ona je bila tu, nije bio lazan profil i onda normalno da se njoj solarno platilo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|