Dragana Mirković je prava ženska za svoje godine jel tak SigAna nikolic je stvarno bila top... A ja volim plavuseee... Valjda zato jer meni ta boja nikad nije stajala a bila mi zelja....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragana Mirković je prava ženska za svoje godine jel tak SigAna nikolic je stvarno bila top... A ja volim plavuseee... Valjda zato jer meni ta boja nikad nije stajala a bila mi zelja....
pa i u današnje vrijeme, tko zna nekog bildera da ima love??? najčešće ako ima sixpack kokuz u đepunekad davno je debljina bila statusni simbol, ako si debeo znači da imaš love
da bila je dobra ali sad mi se poružnila neštoAna nikolic je stvarno bila top... A ja volim plavuseee... Valjda zato jer meni ta boja nikad nije stajala a bila mi zelja....
Aha, ti si tamo na onoj dječjoj plažiNisam tamo bila ima 10 godina vise san se po ninu kupala tako da ..dobar pokusaj
Daaa,ona s kolutom na barbie i s kantama i lopaticama u pijesku sto san pravila kule jel se sad sicasAha, ti si tamo na onoj dječjoj plaži
Sićan se, kako ne, lagunaDaaa,ona s kolutom na barbie i s kantama i lopaticama u pijesku sto san pravila kule jel se sad sicas
Da nema Sig zbog toga jeOva tema i forum otišli u neku stvar
Kaže patak koji 3 stranice melje ko mješalica. Ajd od mješalice bar korist neka možeš kuću sazidat , a od patka nišHvala Bogu.da ste malo.ušutjeli Nedjelja je dan odmora
Ova tema i forum otišli u neku stvar
Vidi ova 2 gaya gargya i patka. Tu jutro žele jedan drugomJutro Patak…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|