Sisata i guzata
Well-known member
Danas ujutro je naslaaa.... 2005,2006.....da da, poznata mi je, nije bila neki hit ali volim ženske glasove u cajkama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas ujutro je naslaaa.... 2005,2006.....da da, poznata mi je, nije bila neki hit ali volim ženske glasove u cajkama
????nekad davno je debljina bila statusni simbol, ako si debeo znači da imaš love
ne volim jedino Karleušu,evo pokušao sam ali ne ideDanas ujutro je naslaaa.... 2005,2006.....
E jbg... Ali razumijem ne pase ljudima uglavnom njena boja glasa.... Ali stil, izgled, to pravljenje showa... To mene bas bas lozi....ne volim jedino Karleušu,evo pokušao sam ali ne ide
Na plaži u PetrčanimaDi si ti mene vidija ??
Da ti si fan KarleušeE jbg... Ali razumijem ne pase ljudima uglavnom njena boja glasa.... Ali stil, izgled, to pravljenje showa... To mene bas bas lozi....
Ti si bolja u haljiniE jbg... Ali razumijem ne pase ljudima uglavnom njena boja glasa.... Ali stil, izgled, to pravljenje showa... To mene bas bas lozi....
Nije bolja je kad skine haljinuTi si bolja u haljini
Nisam tamo bila ima 10 godina vise san se po ninu kupala tako da ..dobar pokusajNa plaži u Petrčanima
Vidila me SIG u svemu to je dovoljnoMaserka Ventura bi.bio sretan da.vidi tebe na profilnoj.u.haljini
ma tek izgled mi je totalni turn off iako se ložim na taj đir, ona ana nikolić nekad bila super sad je bezveze a cecaE jbg... Ali razumijem ne pase ljudima uglavnom njena boja glasa.... Ali stil, izgled, to pravljenje showa... To mene bas bas lozi....
Da.bi.riječ.rekaoVidila me SIG u svemu to je dovoljno
Ana nikolic je stvarno bila top... A ja volim plavuseee... Valjda zato jer meni ta boja nikad nije stajala a bila mi zelja....ma tek izgled mi je totalni turn off iako se ložim na taj đir, ona ana nikolić nekad bila super sad je bezveze a ceca
Makar i ofarbana.jeldaAna nikolic je stvarno bila top... A ja volim plavuseee... Valjda zato jer meni ta boja nikad nije stajala a bila mi zelja....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|