Kozjak Dida
Well-known member
Venti, dođi sa Sig u Split...vjerovatno će opet biti strankinja iz cilega svita...Tako je jel tebi sad srce na mistu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Venti, dođi sa Sig u Split...vjerovatno će opet biti strankinja iz cilega svita...Tako je jel tebi sad srce na mistu
ni ja hahaBalun/ nogomet, rukomet i vaterpolo mi nisu dragi. Volim nogomet, košarku, tenis i odbojku. Vaterpolo i ne znam igrati, ne znam držati vaterpolsku loptu i održavati se.
A ne sa mnom... Ja idem sa MaserkomVenti, dođi sa Sig u Split...vjerovatno će opet biti strankinja iz cilega svita...
Kako to misliš?A ne sa mnom... Ja idem sa Maserkom
Dogovor je da dodem kod Maserke i idemo u provod... Sta ce mi Venty tamo, necu nosit drvo u sumuKako to misliš?
Drvo u sumu ludoo caj san rasula po kaucu jesi me nasmijalaDogovor je da dodem kod Maserke i idemo u provod... Sta ce mi Venty tamo, necu nosit drvo u sumu
Pa on će svojim putem u svoju šumu.Dogovor je da dodem kod Maserke i idemo u provod... Sta ce mi Venty tamo, necu nosit drvo u sumu
Još uvijek osjećam da mi ne vjeruješ skroz.Tako je jel tebi sad srce na mistu
ak je morko suho drevo dobro dojdeDogovor je da dodem kod Maserke i idemo u provod... Sta ce mi Venty tamo, necu nosit drvo u sumu
A sta sam ja samo prijevoznikPa on će svojim putem u svoju šumu.
Jel mozes zaspati il te puno to brine pa nemozesJoš uvijek osjećam da mi ne vjeruješ skroz.
Venti, to jedino uživo riješiti.Još uvijek osjećam da mi ne vjeruješ skroz.
Taxy.A sta sam ja samo prijevoznik
Evo Maserkasplit vise nisi ostalilaku noć sigi ,maserkasplit i ostali
Koliko da naplatim to...,
Javiti se za dobar provodDogovor je da dodem kod Maserke i idemo u provod... Sta ce mi Venty tamo, necu nosit drvo u sumu
2kn po km + tarifa za social meetingKoliko da naplatim to...,
Pogled u retrovizor na otkopčani šlic...Koliko da naplatim to...,
Posaljemo ti VentijaJaviti se za dobar provod
Tel: 064/677-677
|
|
|