Sisata i guzata
Well-known member
Tesko jer ovaj ne zeli da ga se gledaZakljičak je da voli gledati, ali eto još nije imao priliku da vidi svog Senseia što ne znači da neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko jer ovaj ne zeli da ga se gledaZakljičak je da voli gledati, ali eto još nije imao priliku da vidi svog Senseia što ne znači da neće.
s cim si onda isel jebati? mislim kak si zatvoril financijsku konstrukciju sa damom nociNema to veze, sto imam love možda ja pitao za prijateja, a ja bez love i možda mi izbija zadnjih 60 kn o tome nije razmišljao
Cek sekund odg cu ti na whatsupJa za ovo neznam
AjdeCek sekund odg cu ti na whatsup
Čovjek gledao fake Taxi previše . Svaka scena kreće tako žena se mjesi po sisama, a ovaj slučajno fula cestu i onda ga ona pozove na zadnje sjedište.kaj si ko picajzla sad.. mozda se mjesila po sisama isticuci svoj dekolte...
Dobro, ali ništa nisam lagao ono o psima. Samo da znaš.Evo dobija si lajk..dosta ti je to.. sombi se iskreno ispricao a ti samo jer san te iznapadala .. i jos uvijek smatram da ti nije red bilo
Kad imaš za kurve što ti ne bi i on malo uzeo?Detaljnu i sočnu recenziju, al nije mu se svodilo. Pa šta mu nije dost sto me opljačkao vožnja trebala bit 35 kn a on meni racuno 60 Nezz kako 25 kn vise al dobro njemu na dusu
nisam mislio za stalno da dođeš hahah.onako na vikendhahah a vidim
Nazalost necu. Imam lipi salon u Splitu i ne bi ga napustala ni da znam da cu drugdi zaradit hrpu para . Previse volim Split ipak
To bi s njom rijesavao .s cim si onda isel jebati? mislim kak si zatvoril financijsku konstrukciju sa damom noci
Haha dobro ... Eto sad mogu mirnije spavat kad znamDobro, ali ništa nisam lagao ono o psima. Samo da znaš.
E pa vidiš možda bi mi tih 25 kn falilo za kurvu i šta ondaKad imaš za kurve što ti ne bi i on malo uzeo?
ja sam siguran kad bi joj isprical kak te taksist izjebo da bi ti oprostilaE pa vidiš možda bi mi tih 25 kn falilo za kurvu i šta onda
??Dobro, ali ništa nisam lagao ono o psima. Samo da znaš.
Sombi ne mozes ti meni platit vikend van salona koliko ja mogu zaradit kod sebe ,odlasci ikud su mi neisplativi ,ne samo tako vec iza posla imam svoje navike obaveze brige zivot itd. Kad bi imala vrimena zaista toliko da nekud otputujem onda bi mi taj put bio prioritetniji u njemacku il svedsku posjetit prijateljice koje ne vidim. A ne Varazdin. Zao mi je svakako nenisam mislio za stalno da dođeš hahah.onako na vikend
Vidis nista ti ne govori tajno se dopisivao samnom o psima ...
Koji budget ti je bio 100 kn komplet + taxy...jbt toga nema ni u Gajevoj...E pa vidiš možda bi mi tih 25 kn falilo za kurvu i šta onda
ma sve ok. malo zezanja. i da ti pojasnim nešto . varaždin i čakovec su dva svijeta ahahSombi ne mozes ti meni platit vikend van salona koliko ja mogu zaradit kod sebe ,odlasci ikud su mi neisplativi ,ne samo tako vec iza posla imam svoje navike obaveze brige zivot itd. Kad bi imala vrimena zaista toliko da nekud otputujem onda bi mi taj put bio prioritetniji u njemacku il svedsku posjetit prijateljice koje ne vidim. A ne Varazdin. Zao mi je svakako ne
Sombi je u Čakovcu.Sombi ne mozes ti meni platit vikend van salona koliko ja mogu zaradit kod sebe ,odlasci ikud su mi neisplativi ,ne samo tako vec iza posla imam svoje navike obaveze brige zivot itd. Kad bi imala vrimena zaista toliko da nekud otputujem onda bi mi taj put bio prioritetniji u njemacku il svedsku posjetit prijateljice koje ne vidim. A ne Varazdin. Zao mi je svakako ne
Hvala al ne mogu.. mama mi ne da da iman whatsupmaerkasplit oćeš sa mnom na wap? bš bi te volio vidjeti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|