Sisata i guzata
Well-known member
Kako kakoNaravno, al po običaju ti si to krivo shvatila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kakoNaravno, al po običaju ti si to krivo shvatila.
informacija se isto placa... kaj si mu ponudil?A kad sam ja pitao jednog di ima kurvi . Reko je nemam pojma znaci lagao me. Jednog sam pitao isto tako pa mi reko na plavom kolko oces
da nećeš možda doći u čakovec?Ma znam .. sve u redu al ne mislim vise obnavljati oglas ... posebno nastojim izbjec ove sto bi letili odmah pisat po forumima i stavljali broj itd ... Jeb ga .. za sad je dobro s poslom ovako laganini i bez da stvaram guzvu dodatnu
Haha otkud takva pomisao ??da nećeš možda doći u čakovec?
Mogu li ja doć s time da bi javija Patku dojmove?Ma znam .. sve u redu al ne mislim vise obnavljati oglas ... posebno nastojim izbjec ove sto bi letili odmah pisat po forumima i stavljali broj itd ... Jeb ga .. za sad je dobro s poslom ovako laganini i bez da stvaram guzvu dodatnu
Ee.. Majke mi... E ovo bih platila da vidim... Somy se prebacio i nagovara maserku da dode u cakovecda nećeš možda doći u čakovec?
pa mašta radi svašta hahaHaha otkud takva pomisao ??
Koji to retrovizor pokriva međunožje?pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...
Ne znam tko je Patak a ako se dolazi na masazu samo da javis nekom dojmove raaadije nemoj nekako cu se snac i bez tog iskustvaMogu li ja doć s time da bi javija Patku dojmove?
Detaljnu i sočnu recenziju, al nije mu se svodilo. Pa šta mu nije dost sto me opljačkao vožnja trebala bit 35 kn a on meni racuno 60 Nezz kako 25 kn vise al dobro njemu na dusuinformacija se isto placa... kaj si mu ponudil?
Mogu li ja doć s time da bi javija Patku dojmove?
nisam se prebacio. volim vas objeEe.. Majke mi... E ovo bih platila da vidim... Somy se prebacio i nagovara maserku da dode u cakovec
Tako sam ti se i ja ispričao. Ali meni nisi rekla sve je u reduMa znam .. sve u redu al ne mislim vise obnavljati oglas ... posebno nastojim izbjec ove sto bi letili odmah pisat po forumima i stavljali broj itd ... Jeb ga .. za sad je dobro s poslom ovako laganini i bez da stvaram guzvu dodatnu
pa ak ides na kurve zna da imas love i da te moze ozenitDetaljnu i sočnu recenziju, al nije mu se svodilo. Pa šta mu nije dost sto me opljačkao vožnja trebala bit 35 kn a on meni racuno 60 Nezz kako 25 kn vise al dobro njemu na dusu
hahah a vidimpa mašta radi svašta haha
Kako ne znas patka dosadnog samoprozvanog DJ-a od njegovim pjesama ja padam stalno u depresijuNe znam tko je Patak a ako se dolazi na masazu samo da javis nekom dojmove raaadije nemoj nekako cu se snac i bez tog iskustva
kaj si ko picajzla sad.. mozda se mjesila po sisama isticuci svoj dekolte...Koji to retrovizor pokriva međunožje?
Evo dobija si lajk..dosta ti je to.. sombi se iskreno ispricao a ti samo jer san te iznapadala .. i jos uvijek smatram da ti nije red biloTako sam ti se i ja ispričao. Ali meni nisi rekla sve je u redu
Ja za ovo neznamEvo dobija si lajk..dosta ti je to.. sombi se iskreno ispricao a ti samo jer san te iznapadala .. i jos uvijek smatram da ti nije red bilo
Nema to veze, sto imam love možda ja pitao za prijateja, a ja bez love i možda mi izbija zadnjih 60 kn o tome nije razmišljaopa ak ides na kurve zna da imas love i da te moze ozenit
Zakljičak je da voli gledati, ali eto još nije imao priliku da vidi svog Senseia što ne znači da neće.Kako kako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|