Sisata i guzata
Well-known member
Nasu ili?I Darien me nagovorio na jednu maserku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasu ili?I Darien me nagovorio na jednu maserku...
Product of croatia...Nasu ili?
I kako je biloProduct of croatia...
Nisam mark, ne zelim se naci s tobom samo zato sto se tko oni zele naci s tobom nista te ja ne razimijem. No jasna si dovoljno bila.Zato sto si Mark... I znam u kojim si filmovima.. I znam da se hoces nac samo jer se i oni zele... Nije mi napeto
Jesi... Skuzila sam te po nacinu pisanja i smajlicimaNisam mark, ne zelim se naci s tobom samo zato sto se tko oni zele naci s tobom nista te ja ne razimijem. No jasna si dovoljno bila.
Da ne duzim previse zavrsilo je sa happy endomI kako je bilo
Pa to znam...Da ne duzim previse zavrsilo je sa happy endom![]()
zar ima i stranih?Nasu ili?
Jesi... Skuzila sam te po nacinu pisanja i smajlicima
Oprostite gospodjice Poirot al fulali ste skroz, no nebitno misli sto god zelis, ne da mi te se razuvjeravat. Nije vrijednoJesi... Skuzila sam te po nacinu pisanja i smajlicima
Kako si samo skuzio...jest....I Hvaranin se prebacio ovdje??
Dzabe si placala... nema tamo kruha za tebe ,)))Sad vise tamo deset dana nema niti jedan post... A i ističe mi pretplata za koji dan...
A ovdje red....Dzabe si placala... nema tamo kruha za tebe ,)))
Ma jok..isla sam citat tvoje poznate recenzije ali nista posebnoDzabe si placala... nema tamo kruha za tebe ,)))
I onda sta cu... Ostala citat o Marici duboko grlo...Ma jok..isla sam citat tvoje poznate recenzije ali nista posebno)
Zabrinuli se jesi ziv, jesi dobro jbtIdem spavat...sutra se druzimo.
Ventura pazi da se ne pojavis![]()
Nagovorise me nekiI Hvaranin se prebacio ovdje??
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|