Do njih je. Ne znaju šta propuštajuValjda u tebi onda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do njih je. Ne znaju šta propuštajuValjda u tebi onda
A koji sam ja Juda?Ma zna sve. Al znam šta bi moglo bit. Sad se sjetio sti je on mene tražio u subotu da ga navečer vozim u Karlovac , a ja ga poslao u lijepi kurac. Jer je htio da ga vozim da on obavi nes vjv jebe babu pa ga vratim u zg i reko sam mu ako platiš okej , ako ne vozi se sam. I Posvađali se i od ned ne priča samnom. Ko ga jebe ne mora . Bar ću se odmorit od njega. I sam je reko da sam Juda ali nije se izjasnio koji i sad ja imam krizu Identiteta ne znam koji sam Juda
I sracko je kak je bio moralna podrška i strahovao da će ga policija privest dok sam ja davno jebavo tamo
Ti si M.M.A koji sam ja Juda?
Pa vidiš da im je kriza pusti ih. Ili im šalji iz Splita nekuU VŽ predlažu outcall na livadi...legende
Romanticno... I ja bih...U VŽ predlažu outcall na livadi...legende
Što ne idu u Austriju?Pa vidiš da im je kriza pusti ih. Ili im šalji iz Splita neku
Korona. Treba negativan test pa ak nema to samoizolacija 10 danaŠto ne idu u Austriju?
Ti si Juda Sisariotski i Juda GuzariotskiA koji sam ja Juda?
Takva je mare kad je neki deda od 40+ traži pušenje.
varazdinka oce jebati online a tolko jebaca suhog kurca goreOvaj je nadmašio sve ove sto traže bonovePrijevara u Varaždinu: Predstavio se kao američki vojnik, ona mu poslala 15.000 eura i dva mobitela
- Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela - kažu u PU varaždinskoj.www.vecernji.hr
nema livada, šuma i štala na sijenu sad... vlada mišja groznicaRomanticno... I ja bih...
Sta ima veze.. Kao da se pravi jebach toga plasi...nema livada, šuma i štala na sijenu sad... vlada mišja groznica
i to kaj velisSta ima veze.. Kao da se pravi jebach toga plasi...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|