Sisata i guzata
Well-known member
Nije moj stil... Dekolte, cipka, do pola bedara, jarke boje po ljeti, hvala...Sig je haljina lijepa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije moj stil... Dekolte, cipka, do pola bedara, jarke boje po ljeti, hvala...Sig je haljina lijepa
I sad kad dobiješ 100 ponuda u pp mi ćemo biti krivi....
Joj Venti..ja ocekivao nesto konkretnije..Ne znam
Danas su prisutne skoro sve dijagnoze.Sta je ovo danas, forum gori znaci, cijelo vrijeme prek 50 clanova.
Nova picka na forumu.. I 69 nudi usluge i to za 100 knSta je ovo danas, forum gori znaci, cijelo vrijeme prek 50 clanova.
Ok tražim daljeNije moj stil... Dekolte, cipka, do pola bedara, jarke boje po ljeti, hvala...
Jel to ti si mjerodavan za dijagnoze Pitam za PatkaDanas su prisutne skoro sve dijagnoze.
Di ti je 192/105?Nova picka na forumu.. I 69 nudi usluge i to za 100 kn
Po meni nije 300 problem jer navodno pljuga super... Ali nema prostor, puši u autu, komocija 0Sta je previse? 300 kn? Jel bi ti pusio nekom za 300 kn i da ti svrsava u usta?
Poslao mi u pp laku nocDi ti je 192/105?
Bas super..za svakog ponesto...Nova picka na forumu.. I 69 nudi usluge i to za 100 kn
I kako kažu moraš staviti čepiće u uši.Po meni nije 300 problem jer navodno pljuga super... Ali nema prostor, puši u autu, komocija 0
pa imas radioI kako kažu moraš staviti čepiće u uši.
Moze proci, os mi kupit?
mmmm....kuha se nešto..btw, pitaju me kako doći do tebe u pp...jel oni znaju da sam iz ST i po Zg se otežano krećem i sa navigacijom...kad prođem Lučko prema nazad tlak mi padne za 20 jedinica...Poslao mi u pp laku noc
Da jer nema prostor pod jedan. Nego je u autu+ može neko naići nebitno je to sto je povučeno mjesto nikad se nezna. Fuckodrom tamo u petrovaradinska kak se već zove ulica u blizini Jaruna isto nije neka privatnost. I nemos se opustit + presing pol h . Eto frendu mom se dogodilo bio s curom na fukodromu pa mu murija kucala na prozor. Eh sad jel sere ili ne ne znam , al kažem da nije isključeno da ti bane netko. A mislim da sam negdje vidio recenzije da sam u autu oce da u prostore neide. A ovo ostalo sto neće starije ajd to mogu razumitSta je previse? 300 kn? Jel bi ti pusio nekom za 300 kn i da ti svrsava u usta?
Več imam jedan kredit jbgMoze proci, os mi kupit?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|