Ma znas imam malo tremu ..pa ovi koji su bili da mi kazu sta mozem ocekivat..Miro ne budi Sombi. Prepusti njoj da radi svoj posao. Isto kao kad ideš kod zubarke ili frizerke...samo malo ljepše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znas imam malo tremu ..pa ovi koji su bili da mi kazu sta mozem ocekivat..Miro ne budi Sombi. Prepusti njoj da radi svoj posao. Isto kao kad ideš kod zubarke ili frizerke...samo malo ljepše.
a za kolko bi ti pusil? na njenom mjestuAl previše u svakom slučaju moje mišljenje .
Mozda imam kutu negdje iz mladih danaE jbg.. Nemam
Sta je previse? 300 kn? Jel bi ti pusio nekom za 300 kn i da ti svrsava u usta?Al previše u svakom slučaju moje mišljenje .
Kaj ne bi ja trebao biti taj koji ce busit?Ima bušilice
Kod mene se nikad ne zna...Kaj ne bi ja trebao biti taj koji ce busit?
100, al da sam top model 300, al vjv bi i za 400 bilo kompleta za kolko bi ti pusil? na njenom mjestu
Pa načemo.jednu Ima vremenaNije moj ukus
Onda zivis od roditelja ocito i nemas predodzbu o novcu.100, al da sam top model 300, al vjv bi i za 400 bilo komplet
Ovo što sam ja vidio i čuo, opusti se i predaj se njoj u ruke...nije ti to standardni incall...ne sumnjamo u tebe. Ne nabijaj sebi nikakav presing. Ne ideš na dnevnicu raditi negdje.Ma znas imam malo tremu ..pa ovi koji su bili da mi kazu sta mozem ocekivat..
seksMa znas imam malo tremu ..pa ovi koji su bili da mi kazu sta mozem ocekivat..
I sad kad dobiješ 100 ponuda u pp mi ćemo biti krivi....100, al da sam top model 300, al vjv bi i za 400 bilo komplet
On je jeftina kurva...I sad kad dobiješ 100 ponuda u pp mi ćemo biti krivi....
nez... nisam niti jednom u toj klasi... kroz posel sam naucil kolko para tolko muzikeBudimo realni zena uzme 300 za pusenje koje traje max 20 minuta, a za 400 imas komplet kod neke za pola.
A ak si zavrsio za 5 min, jbga sam si se sjebo.
A mozda si dosao na brzo praznjenje.
U svakom slucaju znao si sta radis, a i ona dobro zna sta radi.
Ne znamE Venti obecla Sig da ce me primiti a vidim da si ti bio kod nje..mozes mi kazati sta mozem ocekivati..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|