Predlažem da se ide od mlađeg prema starijemPuno vas je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predlažem da se ide od mlađeg prema starijemPuno vas je
Ajmo Jura, post od min 12 redaka sa jednom zavisno uzročno posljedičnom hiperbolom, 4 subjekta , 3 objekta i jednim zarezom.Boca pive je pri kraju
Eeee.. Koliko je grlo duboko...Ovi su napredovali s traženjem slika upgrade su se. Sad traže i sliku ruku i nokti. Za par dana će doc i tražit sliku tjemena da vide jel ima madeža ispod kose, a onda će tražit sliku usne šupljine
Ti bi tako i na Titanicu krcao...đubre jedno...Predlažem da se ide od mlađeg prema starijem
I to isto daEeee.. Koliko je grlo duboko...
Ej, ako dobiješ u pp nešto vezano za Sig ja nemam veze sa tim.Bitno da Sigy skuplja pare, a kako cete po redu, mislim da vam ni dogovori nece pomoc
Neznam ja o cem ti pricasEj, ako dobiješ u pp nešto vezano za Sig ja nemam veze sa tim.
sry ke volim lijepe prste....Ovi su napredovali s traženjem slika upgrade su se. Sad traže i sliku ruku i nokti. Za par dana će doc i tražit sliku tjemena da vide jel ima madeža ispod kose, a onda će tražit sliku usne šupljine
Jos nije vrijeme za to..Sigica.imaš kakvu ovakvu haljinuPogledajte prilog 1795
Ništa ja ne znam ja sam ovdje biciklom.Ti bi tako i na Titanicu krcao...đubre jedno...
Ni ja . Neki misle da sam prečica do 12. kata.Neznam ja o cem ti pricas
Znači imaš OkJos nije vrijeme za to..
Sig, jel Mod čita pp?Kad niko ne kuzi foru s bonovima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|