Sisata i guzata
Well-known member
Jesi skinuo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana nema ti ravne od Bospora do Dardanelaonda neču dolazit više Mozarte
Ali to uopce nije tako kako vi zamisljate. Prekrivu sliku imateA moš se zamisliti stati u dužem redu čekajući dati uzorakn za DNK....and wiiiiinneeeeeer is .....
Wooow svaka cast na odrzanoj rijeciEvo.. Ja nisam picka... Obecanje je obecanje
Ali umro je tako da nas je smrt rastavilai ti i bivsi ste rekeli u dobru i u zlu
a nekadaIma brod iz Rijeke, nekada bio
je ubil se u birtiji s alkoholomAli umro je tako da nas je smrt rastavila
Ana ja bi platio samo da te slušam makarja bi...i vino i krafne
znam nuditi vina free i pive
Gipsone ima ona dosta boljih sa kosom...čak i malo gleda...Evo.. Ja nisam picka... Obecanje je obecanje
I raznim pickama...je ubil se u birtiji s alkoholom
Hlače sigurno ..Jesi skinuo?
hočeš me saslušat kakvi su danas bili icidenti samo kad Mozart nečeAna ja bi platio samo da te slušam makar
A meni nisi htio ni za seks... Kao daleko ti zg... Patak picko.Ana ja bi platio samo da te slušam makar
A kod Patka si 10 plushočeš me saslušat kakvi su danas bili icidenti samo kad Mozart neče
Ma da se osramotim haha nonoA meni nisi htio ni za seks... Kao daleko ti zg... Patak picko.
Sve sam skinuoHlače sigurno ..
.
Ja sam ga stavio na zanemari. Sve mu reciA meni nisi htio ni za seks... Kao daleko ti zg... Patak picko.
Sa tobom jedino ženidba može heheA meni nisi htio ni za seks... Kao daleko ti zg... Patak picko.
Svi su ga stavili osim meneJa sam ga stavio na zanemari. Sve mu reci
Tako treba a ne tajnica svaki dan 2 puta prati...Sve sam skinuo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|